171 yıl sekiz ay hapis cezası olan şüpheli yakalandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Semt Pazarlarında Suç Operasyonu Gerçekleştirdi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki semt pazarlarında suçların önlenmesi ve şüphelilerin yakalanması amacıyla yoğun bir denetim gerçekleştirdi.

Mehmet Akif Mahallesi Mimar Sinan Caddesi’nde kurulan semt pazarında şüpheli bir şahıs olan F.K’nin 3 ayrı dosyadan arandığı ortaya çıktı. F.K’nin toplamda 56 farklı “evden hırsızlık” ve “konut dokunulmazlığının ihlali” suçlarına karıştığı belirlenirken, ayrıca hakkında 171 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.

Bir diğer noktada durdurulan A.A’nın ise 30 farklı “evden hırsızlık” suçuna karıştığı polis ekipleri tarafından belirlendi.

Emniyet güçleri tarafından yakalanan F.K. ise yapılan işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi.

Related Posts

Rusya: Azerbaycan’daki vatandaşlarımız temkinli olsun

Azerbaycan’a seyahat edecek Rus vatandaşlarının ” ülkedeki durumu” dikkate almaları gerektiğine işaret edilen açıklamada, ” Azerbaycan’da bulunan vatandaşlarımızı daha dikkatli ve temkinli davranmaya çağıyoruz” denildi. AZERBAYCAN İLE RUSYA …

Teknoloji devinden dikkat çeken karar: Binlerce kişiyi işten çıkaracak

Teknoloji devi Microsoft, yaklaşık 9 bin çalışanını işten çıkaracağını açıkladı.

Prof. Dr. Süleyman Pampal: ‘7-7.5 civarında deprem her an olabilir’

Bursa’nın Gemlik ilçesinde meydana gelen 4.3 büyüklüğündeki depremin ardından Gazi Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Kurucu Başkanı Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Süleyman Pampal, “7-7.5 üzerinde bir deprem her an mümkündür. Deprem tehlikesi çok yüksek” dedi.

Yolda yanan araba ormanı kül etti

Muğla’nın Milas ilçesinde seyir halinde iken yanan arabadan çıkan alevler ormanı yaktı. Üç kişi yanan arabadan son anda indi, ormanlık alandaki yanın büyümeden söndürüldü.

Trump: Savaşın bitmesi için Netanyahu’ya karşı katı olacağım

ABD Başkanı Donald Trump “Gazze Şeridi’ndeki savaşın bitmesi için Netanyahu’ya karşı katı olacağım” dedi.

Muharrem İnce cezaevinde İmamoğlu’nu ziyaret etti: ‘Türkiyemizin değişim vakti gelmiştir’

Geçen hafta ‘baba ocağı’ CHP saflarına dönen Muharrem İnce, Marmara Cezaevi’nde tutuklu CHP Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.