Buharkent Belediyesi, 2024 Yılında Aydın’da En Çok Yatırım Yapan Dördüncü Belediye Oldu

Buharkent Belediyesi, 2024 Yılında Yapılan Yatırımlarda Öne Çıktı!

Aydın genelinde yürütülen 2024 yılı yatırımlarında Buharkent Belediyesi, proje tutarı açısından ilk 5 belediye arasına girmeyi başardı. Aydın Valiliği Koordinasyon Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, 2024 yılında en fazla yatırımı yapan belediyeler arasında yer alan Buharkent Belediyesi, ilçeye birçok önemli proje kazandırmaya devam ediyor.

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol liderliğindeki ekip, Buharkent Organize Sanayi Bölgesi, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Gelenbe Mesire Alanı, Millet Bahçesi, Kent Müzesi, Gençlik Merkezi, Üniversite, Anadolu Lisesi, Spor Tesisleri ve 650 bin metrekarelik kilit parke taşı döşemesi gibi projelerle dikkat çekiyor. 2024 yılında İkinci Etap Güneş Enerjisi Santrali ve Modern Kapalı Pazaryeri ve Katlı Otoparkı gibi devasa projelerle toplamda 85 milyon 668 bin 421 TL yatırım gerçekleştiren Buharkent Belediyesi, projelerin önemine vurgu yapıyor.

Buharkent Belediyesi, bütçe ve nüfusa oranlandığında en fazla yatırımı yapan belediye konumunda. Aydın Büyükşehir Belediyesi, 1 milyon 160 bin nüfusa karşılık gelen 2 milyar 830 milyon TL’lik bütçesiyle ilk sırada yer alırken, Kuşadası Belediyesi ve Didim Belediyesi de yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, kişi başına düşen yatırım tutarı açısından da Buharkent’in diğer belediyeleri geride bıraktığını belirtiyor. 6 bin 546 TL’lik kişi başına düşen yatırım tutarıyla öne çıkan Buharkent Belediyesi, şeffaf bütçe yönetimiyle hizmetlerini sürdürmeye kararlı.

Buharkent, nüfusu ve bütçesi açısından diğer ilçelere göre küçük olsa da yapılan yatırımlarla dikkatleri üzerine çekiyor. 13 bin nüfusu ve 120 milyon TL bütçesiyle 85 milyon 668 bin 421 TL yatırımıyla öne çıkan Buharkent, Aydın’ın parlayan yıldızı olmaya devam ediyor.

Related Posts

Yargıtay verileri: AKP 256 bin üye kaybetti, CHP 370 bin yeni üye kazandı

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, siyasi partilerin güncel üye sayılarını yayımladı. Buna göre AKP, 256 bin üye kaybı yaşarken, CHP ise 370 binden fazla yeni üye kazandı. Yeniden Refah ve Saadet Partisi’nin de üye artışındaki sayı dikkat çekti.

Son Dakika… DEM Parti’den CHP’ye destek ziyareti

Son Dakika Haberi… DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, bugün saat 15:00’te CHP’yi ziyaret edecek.

İstanbul’da barajların doluluk oranı düşmeye devam ediyor!

İSKİ 6 Temmuz baraj doluluk oranlarını açıkladı. Mevsim etkisi nedeniyle barajlardaki düşüş sürüyor.

Hamas’tan Gazze’de ateşkes teklifine cevap geldi: Tamamen hazırız

Hamas’ın Gazze’de İsrail ile ateşkes ve esir takasına ilişkin teklife “olumlu yanıtı” arabuluculara ilettiği bildirildi. Öte yandan İsrail Başbakanı Netanyahu, Trump ile görüşmek üzere gideceği Washington ziyaretinden önce 5 Temmuz’da siyasi ve güvenlik kabinesini toplayacak. 

Ayı merakı canına mal oldu

Romanya’nın ünlü Transfagaraşan yolunda, Posada-Vidraru Oteli yakınlarında meydana gelen olayda, motosikletiyle seyahat eden bir İtalyan turist, vahşi bir ayıyla tehlikeli şekilde yakınlaştı. Observator News’in aktardığına göre turist, ayıyı eliyle …

Trump: Beyaz Saray’da UFC dövüşü yapacağız

ABD Başkanı Donald Trump, ülkenin 250’nci yıl dönümünü kutlamak amacıyla 2026 yılında Beyaz Saray’ın, UFC şampiyonluk maçına ev sahipliği yapacağını söyledi.