Başına buz kütlesi düşen üniversiteli genç, hastanede hayatını kaybetti

Erzurum’da Buz Kütlesi Başına İsabet Edince Üniversiteli Öğrenci Hayatını Kaybetti

Erzurum’da gece saatlerinde meydana gelen acı olayda, Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi öğrencisi Arif Talat Algın, yolda yürürken çatıdan kopan buz kütlesinin başına isabet etmesi sonucu ağır yaralandı ve hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, Yakutiye ilçesi Lalapaşa Mahallesi’nde, 1’inci Sümbül Sokak’ta gerçekleşti. Apartman çatısından düşen buz kütlesi, Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı 3’üncü sınıf öğrencisi Algın’ın üzerine düştü.

Olayı görenler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. Ambulansla Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Algın, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Okulunda düzenlenecek olan törenle anılacak

Hayatını kaybeden öğrenci için yarın Edebiyat Fakültesi’nde bir tören düzenleneceği belirtildi. Fakülte bahçesinde gerçekleştirilecek törenin ardından Algın’ın cenazesi Bursa’ya gönderilecek. (DHA)

Günün öne çıkan haberleri…

TIKLAYIN – Azerbaycan hükümeti kaynakları: Uçağın düşmesine Rus hava savunma sistemi neden oldu

TIKLAYIN – Narin Güran davası | Aile meclisinin toplantı videosu mahkemede izletildi: Çobanı önce darbedip, sonra saat hediye etmişler

TIKLAYIN – MHK’den devrim niteliğinde karar: Hakem atamalarında sistem değişiyor

TIKLAYIN – Erdoğan’ın asgari ücret paylaşımına cevap yazmıştı: 2 kere gözaltına alınan Kadir İpek tutuklandı

TIKLAYIN – Şakir Paşa Ailesi dizisinin köşkü kül oldu: Sabotaj ihtimali değerlendiriliyor

TIKLAYIN – CHP’de “bildiri krizi”; 13 milletvekili metnin dilini “ağır” buldu, değişiklikten sonra imzacı sayısı yükseldi iddiası!

TIKLAYIN – İpek Kıraç’ın açtığı vasi davasında, “İnan Kıraç hangi toplantıda olduğunun farkında değildi” belgesi

TIKLAYIN – Merkez Bankası 22 ay sonra faizi indirdi

Related Posts

Koğuşta battaniyesini yaktı, kamerayı kırdı

Adana’da terör örgütü PKK’nın talimatı ile orman yaktığı gerekçesiyle 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum edilen ve cezası Yargıtay tarafından onanan Ali İhsan Ergin Kurttepe’ye, kaldığı koğuştaki güvenlik kamerasını kırması ve yastık ile battaniyesini yakmasıyla ilgili olarak 3 yıl 9 ay hapis cezasına mahkum edildi.

Koğuşta battaniyesini yaktı, kamerayı kırdı

Adana’da terör örgütü PKK’nın talimatı ile orman yaktığı gerekçesiyle 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum edilen ve cezası Yargıtay tarafından onanan Ali İhsan Ergin Kurttepe’ye, kaldığı koğuştaki güvenlik kamerasını kırması ve yastık ile battaniyesini yakmasıyla ilgili olarak 3 yıl 9 ay hapis cezasına mahkum edildi.

Rusya’dan Harkiv’e füze saldırısı

Ukrayna’nın Harkiv kentine gece saatlerinde bir saldırı düzenlendi. Bölgeye isabet eden altı füzeden ikisi doğrudan konut binalarını etkiledi. Harkiv Belediye Başkanı Ihor Terekhov’a göre, ikisi çocuk olmak üzere en az 13 kişi yaralandı. Terekhov’a …

Narkotik polisi firariyi tavan arasında kıskıvrak yakaladı

ADANA’da narkotik polisi, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 10 firari hükümlüyü yakaladı. Hükümlülerden S.G. (29), banyonun tavan arasında saklanırken yakalandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan firari hükümlüler önce adliyeye, ardından da cezaevine götürüldü.

İBB soruşturmasında 4 tutuklama talebi

İBB 5. Dalga operasyonda adliyeye sevk edilen 36 kişiden 4’ü için tutuklama talep edildi. Savcılık Aykut Erdoğdu, Ali Sukas, Veysel Erçevik ve Gürkan Polat’ı tutuklama talebiyle mahkemeye sevk etti

ABD basınından Rusya iddiası: İntikam hazırlığında

ABD basını, Rusya’nın, askeri havaalanlarına yapılan saldırılar nedeniyle Ukrayna’ya ciddi karşılık vereceği öne sürüldü.