Bataklığa Saplanan Kadın İtfaiye Ekipleri Tarafından Kurtarıldı

ANTALYA’nın Konyaaltı ilçesindeki Sarısu Çayı’nda bataklığa saplanıp, yaklaşık 4 saat mahsur kalan Fatma D. (36), vinçle bulunduğu yerden alınarak kurtarıldı.

Kadınlar Plajı’na gidiş yolunda dün saat 16.30 sıralarında yürüyen Fatma D., Sarısu Çayı’nda bataklığa saplandı. Fatma D., tüm çabalarına rağmen bulunduğu yerden çıkamayınca saat 20.00 sıralarında telefonla 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı. İhbarla adrese ekipler sevk edildi. Kısa sürede Fatma D.’nin bulunduğu yere gelen itfaiye ekibi, kurtarma çalışmalarına başladı. Vince kendisini bağlayan bir itfaiye eri, diğer arkadaşlarının yardımıyla kalçasına kadar bataklığa saplanmış haldeki Fatma D.’nin yanına gitti. Yarım saatlik çalışmanın ardından Fatma D.’yi bulunduğu yerden çıkaran itfaiye eri, kendisiyle beraber vince bağladıktan sonra güvenli alana çıkardı. Sağlık ekibinin kontrolünün ardından hastaneye gitmeyi kabul etmeyen Fatma D., ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

Related Posts

Uyuşturucuya ‘Eşya’ Diyen Torbacı Yakalandı

Gölcük’te jandarma, ‘eşya’ dediği uyuşturucuyu satan A.Ş.’yi ısrarlı takiple yakaladı.

Malatya’da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Gözaltı

Jandarma, Malatya’da düzenlenen operasyonda 550 gram esrar, 32 kök kenevir ve silah ele geçirdi.

MHP’li Adan’dan süreç açıklaması: “Ötekilerden üç farkı var”

Meclis Başkanvekili Celal Adan, MHP’nin İstanbul’da düzenlenen “Terörsüz Türkiye için Milli Birlik ve Dayanışma Buluşmaları” programında, “Terörsüz Türkiye, ülkemize parmak sallayan emperyal güçlerin alayına birden rest çekmektir” dedi.

Ülkesine dönen Suriyeli sayısı belli oldu

Göç İdaresi verilerine göre, 8 Aralık 2024 sonrası Suriye’ye gönüllü geri dönüşler hızlandı; toplam 411 bin 649 Suriyeli ülkesine döndü. Türkiye’de geçici koruma altındaki Suriyeli sayısı 2,5 milyonu aştı.

Yalnızca 10 kişi var: 17 yaşındaki Defne TIME’ın “Yılın Kızları” listesinde

TIME’ın yayınladığı “Yılın Kızları” listesinde, Türkiye’de solo uçuş gerçekleştiren en genç kadın pilot adayı olan Defne Özcan (17) da yer aldı.

Barış İçin Toplumsal Girişim: CHP operasyonları, barış ve demokrasi umutlarına darbe vurarak, komisyonun üstüne kara bir gölge düşürdü

Barış İçin Toplumsal Girişim: CHP operasyonları, barış ve demokrasi umutlarına darbe vurarak, komisyonun üstüne kara bir gölge düşürdü