Yerlikaya duyurdu: İstanbul’da 365 kg kokain ele geçirildi

İstanbul’da 365 Kilogram Kokain Ele Geçirildi – İçişleri Bakanı Yerlikaya Açıklama Yaptı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunu değerlendirdi. Bakan Yerlikaya, operasyon kapsamında 365 kilogram kokainin ele geçirildiğini ve 12 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“İstanbul’da Uyuşturucu Madde Ticareti yapan organize suç örgütü üyelerine yönelik düzenlenen “NARKOKAPAN-15” operasyonunda; 365 Kg KOKAİN ele geçirildi. Zehir taciri 12 şüpheli ise polis tarafından yakalandı.

Her sokakta, her caddede, her köşe başında biz varız! Zehir tacirlerine göz açtırmıyoruz. Evlatlarımızın geleceğini karartmalarına müsaade etmiyoruz, etmeyeceğiz.”

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleşen operasyon sonucunda; İstanbul’un Güngören, Bahçelievler, Beyoğlu, Kağıthane ve Fatih ilçelerinde 13 farklı adrese yönelik operasyonlar düzenlendi ve 365 kg kokain ele geçirildi.

Operasyonu koordine eden Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı ve operasyonda görev alan İstanbul polislerini tebrik ediyoruz.

Related Posts

X hesabı kapatılan İmamoğlu TikTok’tan seslendi

23 Mart’tan beri Silivri’de tutuklu bulunan CHP’nin cumhurbaşkanı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun x hesabına erişim engeli getirildi. İmamoğlu erişim engelinin ardından halka TikTok’tan seslendi.

Dışişleri Bakanı Fidan’ın Varşova ziyareti: Türkiye’nin AB’den güvenlik beklentileri neler?

Dışişleri Bakanı Fidan’ın Varşova ziyareti: Türkiye’nin AB’den güvenlik beklentileri neler?

Avrupa Parlamentosu, ‘demokratik gerilemeden’ dolayı Türkiye’nin AB sürecini süresiz dondurdu

Avrupa Parlamentosu, Türkiye’nin AB üyelik sürecinin mevcut koşullarda yeniden başlatılamayacağını açıkladı. Raporda demokratik gerilemeye dikkat çekilirken, Ekrem İmamoğlu’na yönelik baskılar ve Kuzey Kıbrıs ziyareti de sert dille eleştirildi.

Hazal Kaya ve Ali Atay, Ayşe Barım’ın şirketinden ayrıldı

Gezi Parkı soruşturması kapsamında tutuklu yargılanan ID İletişim’in kurucusu menajer Ayşe Barım’ın şirketinde yeni ayrılıklar yaşandı. Şirketin internet sitesinde yer alan oyuncular kısmından Hazal Kaya ve Ali Atay’ın ismi çıkartıldı.

Zeynep’i boğarak öldüren annesine verilen ceza bozuldu

İzmir’de kızı Zeynep Vural’ı (29) boğarak öldürdüğü suçlaması ile ‘tahrik’ ve ‘iyi hal’ indirimi uygulanarak 18 yıl 4 ay hapse çarptırılan Ayşe Vural’ın (61) cezası, Yargıtay 1’inci Ceza Dairesi tarafından fazla ceza tayininde bulunulduğu gerekçesiyle bozuldu.

Şara, Fransa’da Macron ile görüştü; “İsrail’le aracılar üzerinden görüşüyoruz” | Türkiye ve İsrail, Bakü’de Suriye’yi konuşacak

Şara, Fransa’da Macron ile görüştü; “İsrail’le aracılar üzerinden görüşüyoruz” | Türkiye ve İsrail, Bakü’de Suriye’yi konuşacak