Son Dakika: İBB soruşturması: Ercan Saatçi gözaltına alındı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne Yolsuzluk Operasyonu: İBB Başkanı ve Ercan Saatçi Gözaltında!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde yolsuzluk operasyonu başlatıldı ve bu operasyon kapsamında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve basın danışmanı Murat Ongun hakkında gözaltı kararı verildi.

ERCAN SAATÇİ DE GÖZALTINDA

Soruşturma doğrultusunda ünlü sanatçı Ercan Saatçi de gözaltına alındı. Saatçi’nin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi konserlerine ilişkin gerekçeyle gözaltına alındığı iddia ediliyor.

ERCAN SAATÇİ KİMDİR?

Kariyerine 90’lı yıllarda damga vuran Ercan Saatçi, 13 Mart 1968 tarihinde İstanbul’da doğdu. Eğitimine Haydarpaşa Lisesi’nde devam eden Saatçi, Sabri Süha Ansen’den keman dersleri aldı.

1988 yılında İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Kontrbas Bölümü öğrencisiyken TRT Eurovision finallerine katılma hakkı elde etti. Aynı yıl, “Her Name Is N.G.” adlı şarkısıyla yapılan üniversiteler arası müzik yarışmasında birincilik elde etti. Saatçi, müzik kariyerine Grup Vitamin ve İzel-Ercan gibi projelerle devam etti.

Toplamda 600’den fazla şarkı sözü yazan ve 400’ün üzerinde beste ve düzenleme yapan Ercan Saatçi, müzik kariyerine kendi şirketi Rec by Saatchi ile devam etmektedir. Ayrıca, çeşitli müzik yarışmalarında jüri üyeliği de yapmıştır.

Related Posts

Kıvanç Tatlıtuğ’un 70 milyonluk lüks yatı: Kaptanlık yaptı

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, deniz tutkusunu dev bir yatırımla taçlandırdı. Tatlıtuğ, değeri yaklaşık 70 milyon TL’yi bulan yeni yatıyla Bodrum’da görüntülendi. Tatlıtuğ’un kaptanlık performansı dikkat çekti.

TEKNOFEST 2025’te Hepsiburada’dan 310 bin TL ödüllü Hackathon

Hepsiburada’nın TEKNOFEST 2025 kapsamında düzenleyeceği “Yapay Zeka Destekli Adres Çözümleme Hackathonu” için başvurular başladı, kazanan takımlara toplam 310 bin TL ödül verilecek.

Adıyaman’da bıçaklı ve silahlı kavgada beş kişi yaralandı

Yeni Mahalle Adeviye Bulvarı’nda iki grup arasında henüz tespit edilemeyen nedenle tartışma başladı. Kısa sürede büyüyerek bıçak ve silahların kullanıldığı kavgada 5 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi …

Sulama havuzunda facia: 2 kişi öldü

Elazığ’da üzüm bağlarını sulamak için kullanılan havuzda 1’i kadın 2 kişi ölü bulundu.

Macron ve Şara’dan kritik telefon görüşmesi

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Suriye Geçici Cumhurbaşkanı Ahmed el-Şara ile yaptığı telefon görüşmesinde İsrail’in son Suriye saldırılarını, ülkede artan mezhep temelli gerilimleri ve sınır güvenliğini ele aldı.

Tayland-Kamboçya çatışması ikinci gününde

Tayland-Kamboçya sınırında çatışmalar devam ediyor. Tayland’da 15 Kamboçya’da 1 kişi öldü. 100’e yakın kişi yaralandı. 140 bine yakın sivil tahliye edildi.