Avrupa’nın dijital dönüşümü için stratejik ortaklık






Avrupanın Dijital Dönüşümü İçin Stratejik İş Birliği


Avrupanın Dijital Dönüşümü İçin Stratejik İş Birliği

Almanya merkezli teknoloji şirketi KOBIL, Avrupa’nın dijital dönüşümüne destek olmak amacıyla uluslararası yönetim danışmanlığı şirketi Deloitte ile iş birliği yapıyor. Bu iş birliği ile Almanya ve Avrupa genelinde güçlü ekosistemler oluşturulması ve yerel yönetimlerin dijital katılımının teşvik edilmesi hedeflenmektedir. KOBIL, Raiffeisen, DATEV, Alman Federal Meclisi gibi önemli kurumlara teknoloji çözümleri sunmaktadır ve Deloitte iş birliği ile bu çözümleri daha da ileriye taşımayı amaçlamaktadır.

İş Birliği ile Dijital Dönüşüm Hedefleniyor

KOBIL Kurucu ve CEO’su İsmet Koyun, iş birliği hakkında yapılan değerlendirmede, “Avrupa’nın dijital dönüşüm sürecinde etkili bir iş birliği gerçekleştiriyoruz. Deloitte’un uluslararası yönetim danışmanlığıyla, şehirlerin ve toplumun dijitalleşme sürecini güvenli bir teknolojik altyapıyla desteklemeyi amaçlıyoruz. KOBIL olarak teknoloji bilgi birikimimizi, Deloitte’un sektör deneyimiyle birleştirerek güvenli SuperApp platformunu geliştirmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Yerel Yönetimlere Dijital Çözümler

Deloitte iş birliği ile, KOBIL yerel yönetimlerin dijital dönüşüm sürecini güçlendirmeyi hedefliyor. Dijital kimlik ve mobil güvenlik çözümleriyle Avrupa’nın dijital egemenliğine katkıda bulunmayı amaçlayan şirketler, kullanıcılarına güvenli ve kullanıcı dostu çözümler sunmayı planlamaktadır. KOBIL’in güvenli SuperApp teknolojisi ve Deloitte’un stratejik planlama ve destek hizmetleriyle, dijital dönüşüm sürecinin başarılı bir şekilde yürütülmesi amaçlanmaktadır.

SuperApp’lerde Yeni İş Fırsatları

KOBIL CEO’su İsmet Koyun, SuperApp’lerin yaygınlaşmasıyla yeni iş fırsatları ve kullanıcı dostu çözümler geliştirme hedeflerini belirtti. Şirket olarak bugüne kadar 60 milyon euro yatırım yaptıklarını ve Avrupa’da önemli bir konum elde ettiklerini vurgulayan Koyun, ileriye yönelik büyüme stratejilerine Ar-Ge ve yeni iş birlikleri odaklı devam ettiklerini ifade etti.


Related Posts

Çin elde ettiği Dünya ve Ay görüntülerini paylaştı

Çin Ulusal Uzay Ajansı (CNSA), “Tienvın-2” asteroit keşif aracıyla elde edilen Dünya’ya ve Ay’a ait görüntüleri yayınladı.

Apple bir uygulamasında reklam gösterince tepki çekti

Apple’ın Türkiye’de aktif olarak kullanılmayan Wallet yani Cüzdan uygulamasında geçenlerde reklam filmi gösterildi. Yapımcılığını Apple’ın üstlendiği filmin reklam bildirimleri kullanıcıların tepkisini çekti.

Microsoft’un neden sualtı veri merkezleri var? İşin uzmanları anlattı

Microsoft’un sualtı veri merkezleri projesi Project Natick, teknoloji dünyasında yankı uyandıran bir deney olarak 2013 yılında başladı. Amaç, geleneksel veri merkezlerinin yüksek enerji tüketimi ve çevresel etkilerini azaltarak daha sürdürülebilir …

Dünyanın en güçlü teleskobu ilk görüntüleri paylaştı!

Evrenin sırlarını çözmeye bir adım daha yaklaştık. Amerika’daki Vera C. Rubin Gözlemevi, gökyüzünü izlemeye başladı ve ilk görüntülerini paylaştı. Sadece 10 saatlik gözlemle hem milyonlarca galaksi kayda geçti hem de daha önce hiç görülmemiş 2 bin 104 yeni asteroit keşfedildi.

Yapay zekâ modelleri şantaja yöneliyor

Yapay zekâ araştırma şirketi Anthropic’in yeni yayımladığı bir çalışma, gelişmiş yapay zekâ modellerinin bazı koşullar altında tehlikeli davranışlar sergileyebileceğini ortaya koydu.

Binlerce parçaya bölünmüştü, yıllar sonra bir araya getirildi: Bu sanat eserinde tek bir şey yazıyordu

Londra’nın Southwark bölgesinde yürütülen kazı çalışmaları, Roma dönemine ait olağanüstü bir keşfi gün yüzüne çıkardı. Bir zamanlar lüks bir evin duvarlarını süsleyen ve yıkım sırasında binlerce parçaya ayrılan bir fresk, 2.000 yıl sonra uzman eller tarafından yeniden bir araya getirildi.