Bu ne şans hacı

Emekli İmamdan Hac Skandalı!

Emekli olup Düzce İlahiyat Fakültesi’nde dekanlık yapan eski Diyanet İşleri Başkanlığı Rehberlik ve Teftiş Kurulu Başkanı İsmail Karagöz’ün, görevdeyken 15 kez hac ve umre ziyareti yaptığı ortaya çıktı. Bu ziyaretler için on binlerce dolar harcırah aldığı belirlendi.

Skandal Kitap İşleri!

Ülkemizden yüz binlerce vatandaşın hac kurası beklediği dönemde, Karagöz’ün defalarca Suudi Arabistan’a gitmesi tepki topladı. Kendi çıkarları için devletin kaynaklarını kullandığı belirtilen Karagöz, yazdığı 81 kitaptan 51’ini resmi kurumlara bastırarak halkın vergilerini kendi çıkarları için kullandı.

Rehberlik ve Teftiş Kurulu Başkanı iken il müftülüklerince bu kitapların alınmasını sağlayan Karagöz, 2016’daki 15 Temmuz darbe girişiminden sonra yaşanan idari soruşturmanın engellenmesi iddialarıyla da gündeme gelmişti.

Related Posts

Change çetesine darbe

Kocaeli merkezli 3 ilde hurdaya ayrılmış araçların şasi numaralarını kullanarak yurda kaçak araç sokan çeteden 11 şüpheli gözaltına alınırken şüphelilerden 6’sı tutuklandı.

Tel Aviv’de güçlü protesto: Duvarlar Gazzeli çocuklarla doldu

İsrail polisinin yasaklamalarına karşın Tel Aviv’deki reklam panoları Gazze’de İsrail bombardımanında hayatını kaybeden Filistinli çocukların fotoğraflarıyla dolduruldu.

Burhaniye’ de kayısı bereketi yaşanıyor

Burhaniye ilçesinde, kayısı bereketi yaşanıyor. Yurdun pek çok yerinde yaşanan don olaylarından etkilenmeyen kayısılar irileşmeye başlarken, bolluk vatandaşları sevindirdi.

Sinop’ta silahlı kavga: Bir kişi can verdi

Sinop’un Gerze ilçesinde çıkan kavgada silahlar konuştu.  Tabancayla vurulan Ferdi Sağır hayatını kaybetti.

AKP’li Faruk Çelik’ten, Ardahan yolunun bitirilmesini isteyen esnafa ilginç yanıt: ‘Diğer illerle bağlantı kolaylaştıkça, ilimizle ilişkimiz azalır’

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, AKP Artvin Milletvekili Faruk Çelik’e bir esnaf, ölmeden önce Artvin-Ardanuç – Ardahan karayolunun tamamlandığını görmek istediğini söyledi. Çelik ise, “Biz Artvin’e bağlı ilçeleriz; diğer illere bağlı değiliz. Herkes, diğer illerle bağlantıları kolaylaştırmayı istiyor. Ancak diğer illerle bağlantı kolaylaştıkça, ilimizle olan ilişkimiz azalır” yanıtını verdi.

Kentsel dönüşüm yolu engellerle dolu: Yıkıldı yıkılacak bin 200 bina var

6,2 büyüklüğündeki deprem sonrası özellikle de eski binalarda oturan İstanbullular evlerine girme konusunda tereddüt yaşıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) verilerine göre, megakentte tabut bina diye tabir edilen her an yıkılma riski bulunan yaklaşık bin 200 bina bulunuyor. Ancak kentsel dönüşüm sürecinin tıkandığı birçok adres var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir