Kayseri’deki baba katili tutuklandı

Miras Kavgası Kanlı Bitti: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Olay, dün sabah saat 10.00 sıralarında Talas ilçesi Yenidoğan Mahallesi Fatih 4 Sokak’ta meydana geldi. İddialara göre, Mahmut Reyhan ile oğlu Ertuğrul Reyhan arasında miras meselesinden kaynaklanan bir tartışma başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü ve Ertuğrul Reyhan, babası Mahmut Reyhan’ı bıçakladı.

Durumun ihbar edilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Mahtmut Reyhan’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Reyhan’ın cansız bedeni otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayın faili olduğu belirlenen Ertuğrul Reyhan ise polis tarafından gözaltına alındı ve tutuklandı.

Diğer yandan, Mahmut Reyhan’ın cenazesi otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından ailesine teslim edildi. Reyhan’ın cenazesi ise bugün öğle namazını takiben Bünyan ilçesinde defnedilecek.

Related Posts

CHP, bomba iddiaya noktayı koydu

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partiden ihraç edileceği iddiası kulislere bomba gibi düşerken parti kaynakları net yanıt verdi. Kaynaklar CHP’nin ‘kurultay’ gündemine dair de yol haritasını paylaştı.

Rusya: Ukrayna ile üçüncü tur müzakere tarihinin en kısa zamanda netleşmesini bekliyoruz

Rusya: Ukrayna ile üçüncü tur müzakere tarihinin en kısa zamanda netleşmesini bekliyoruz

O örnek kız babası çoban çıktı

Muş’ta Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) giren kızını çıkışta elinde çiçeklerle karşılayan Mehmet Emin Gülen ve kızı Çimen Gülen o gün yaşadıklarını anlattı.

Murat Yetkin: Yargı CHP’nin başına dönmesi kararı verse dahi Kılıçdaroğlu’nun CHP’yi yönetmesi imkânsız

Murat Yetkin: Yargı CHP’nin başına dönmesi kararı verse dahi Kılıçdaroğlu’nun CHP’yi yönetmesi imkânsız

İktidar ‘İsrail yenildi’ demişti! Tel Aviv’de reklam panolarında Ahmet Şara detayı

İsrail’in Başkenti Tel Aviv’de bir reklam panosunda Abraham Anlaşmaları ile ilgili afiş yayınlandı. Görselde ABD Başkanı Trump ile beraber iktidarın Suriye’de desteklediği HTŞ lideri Geçici Hükümet Cumhurbaşkanı Ahmed Şara da bulunuyor

Kanalizasyona düşen çocuktan saatler sonra iyi haber

Çin’in Guizhou eyaletinde etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketi etkisini sürdürüyor. Okuldan dönerken sel sırasında kaybolan ayakkabısını almaya çalışan 8 yaşındaki bir kız çocuğu, kanalizasyona sürüklendi. İtfaiye ekibi küçük …