Koğuşta battaniyesini yaktı, kamerayı kırdı

PKK Bağlantılı Hükümlüye Ek Hapis Cezası Verildi

Bir terör örgütü olan PKK’nın talimatıyla orman yangınları çıkaran ve 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum edilen Ali İhsan Ergin Kurttepe, ceza infaz kurumunda kamera kırma ve yangın çıkarma suçlarından daha fazla ceza aldı.

Kurttepe, Adana 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda kaldığı koğuşundaki güvenlik kamerasını kırarak zarar verdi. Ardından kaldığı koğuştaki yastık ve battaniyeyi yaktı. Cezaevi yetkililerinin durumu savcılığa bildirmesi üzerine Kurttepe hakkında “Kamu malına zarar verme” suçundan Adana 14’üncü ve 38’nci Asliye Ceza Mahkemelerinde ayrı ayrı dava açıldı ve dosyalar birleştirildi.

Duruşmada Kurttepe, koğuşunda yaşadığı sorunları gerekçe göstererek kamera kırma ve yangın çıkarma eylemlerini gerçekleştirdiğini belirtti. Hakim, orman yakma suçundan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası bulunan Kurttepe’yi “Kamu Malına Zarar Vermek” suçundan 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırdı.

Related Posts

Mourinho’nun çok istediği Edson Alvarez, İstanbul’a geliyor

Fenerbahçe orta saha transferinde bombayı patlattı. Portekizli teknik direktör Mourinho’nun çok istediği Edson Alvarez’i West Ham United’dan satın alma opsiyonuyla kiralayan Sarı-lacivertliler, 27 yaşındaki yıldızı imza için bugün İstanbul’a getiriyor.

Vitoria: Zor Bir Maç Bizi Bekliyor

Panathinaikos’un teknik direktörü Rui Vitoria, Samsunspor’la rövanş maçının zor geçeceğini belirtti.

Beyoğlu’nda Gasp Olayı: Şüpheli Tutuklandı

H.G. hastaneye giderken gasbedildi, hemen sonra güven timleri şüpheliyi yakaladı.

Pakistan’dan Bangladeş’e 13 yıl sonra dışişleri bakanı düzeyinde ilk ziyaret

Pakistan’dan Bangladeş’e 13 yıl sonra dışişleri bakanı düzeyinde ilk ziyaret

Göztepe savunma hattıyla dikakt çekti: Rakiplere gol izni yok

Süper Lig’de oynadığı 3 karşılaşmada 7 puan toplayan Göztepe, 5 gol atarken rakiplerine gol izni vermedi

Bakan Uraloğlu: Halep Havalimanı’nın yenileme ve büyütme ihalesini Türk şirketlerin alması için süreç yürüyor

Bakan Uraloğlu: Halep Havalimanı’nın yenileme ve büyütme ihalesini Türk şirketlerin alması için süreç yürüyor