Antalya-Konya Karayolunda Kar Yağışı ve Tuzlama Çalışmaları

Antalya-Konya Karayolunda Kar Yağışı Etkisini Yitirdi

Antalya-Konya karayolunda kar yağışı azalırken ekipler tuzlama çalışmalarına devam ediyor.

Bölgede dün etkili olan yağmurun akşam saatlerinde karla karışık yağmura dönüşmesiyle birlikte kar yağışı Akseki’den başlayıp Konya’nın Seydişehir ilçesine kadar uzandı.

İlk olarak Alacabel Battı Çıktı mevkiinden Karayolları Alacabel Bakımevine kadar olan yaklaşık 10 kilometrelik bölgede kar yağışı etkili oldu ve ilerleyen saatlerde Akseki-Seydişehir karayolunda tamamen hakimiyet kurdu. Kar yağışı sabah saatlerine kadar devam etti ve bölgede yer yer 20-30 santimetreye ulaşan bir kar kalınlığı oluştu.

“Karayolları Ekipleri Kar Temizleme ve Tuzlama Çalışmalarına Başladı”

Yoğun kar yağışıyla birlikte Karayolları ekipleri, yolun trafiğe kapanmaması için kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 1825 metre yükseklikteki Alacabel’de kar kalınlığı 30 santimetreyi buldu.

Kar yağışının başlamasıyla birlikte Akseki Bölge Trafik ve Akseki İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, yolda güvenlik önlemleri aldı. – ANTALYA

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

Et kadar besleyici ama daha az tüketiliyor, faydaları saymakla bitmiyor!

Düşük tüketim oranına rağmen yüksek besin değerine sahip olan mantar, B grubu vitaminler, potasyum ve antioksidanlar açısından zengin içeriğiyle bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Uzmanlar özellikle çocuklar ve gençler için mantar tüketimini öneriyor.

Barilla Makarnada Kurşun Saptandı

Barilla Makarnada kurşun saptandı. Avrupa’da İtalyan makarna üreticisi Barilla’nın ürünleri toplatılmaya başlandı. 

Kurban Bayramı’nda nasıl beslenmeli? Uzmanlardan kritik uyarılar

Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Esen Taşğın, Kurban Bayramı’nda etin ve tatlının kontrollü tüketilmesi tavsiyesinde bulundu.

Su yerine 3 litre kola içti! Yaşadıkları korkunç, günlerdir rekor kırıyor: ‘Tarlaya dönmüş’

Her gün aralıksız tam 3 litre kola içti. Kısa süre sonra dayanılmaz böbrek ağrılarıyla hastaneye başvurdu. Yapılan tetkiklerin ardından mesanesinden çıkanlar, sosyal medyada 8,5 milyon kişi tarafından izlenerek adeta viral oldu. Gazlı içecekleri su gibi tüketen adamın yaşadıklarını paylaşan doktoru, korkunç gerçeği gözler önüne serdi.

Komşuda virüs alarmı verildi

Yunanistan Ulusal Kamu Sağlığı Kurumu (EODY), sivrisinek ısırmasıyla bulaşan Batı Nil virüsüne karşı halkı uyararak, özellikle yaz ve sonbahar aylarında koruyucu önlemlerin alınması gerektiğini bildirdi.

Evli olmak kaygıyı azaltıyor mu? Bekarlar üzerindeki etkisi şaşırttı

İstanbul Aile Vakfı’nın 4 bin 500 kişiyle yaptığı araştırmaya göre, evli bireylerin bekarlara kıyasla daha az kaygılı olduğu tespit edildi. Uzmanlar geciken evliliklerin psikolojik ve fiziksel riskler barındırdığına dikkat çekti.