Aziz Yıldırım devletle anlaştı: Büyük yatırım geliyor

Fenerbahçe Eski Başkanının Tersanesi, Türk Deniz Kuvvetleri İle Önemli Anlaşma İmzaladı

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’a ait DEARSAN Tersanesi, Türk Deniz Kuvvetleri ile önemli bir anlaşmaya imza attı. Yapılan anlaşma kapsamında DEARSAN Tersanesi, Türk Deniz Kuvvetleri için dört adet HİSAR Sınıfı Açık Deniz Karakol Gemisi ve bir adet Yeni Nesil Mayın Avlama Gemisi inşa edecek.

Savunma Sanayisine Büyük Yatırım

DEARSAN Tersanesi, Türk Deniz Kuvvetleri’nin ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla gerçekleştireceği bu yeni projede, Türkiye’nin denizcilik gücünü güçlendirmeyi hedefliyor. HİSAR Sınıfı Açık Deniz Karakol Gemileri, Türk deniz kuvvetlerinin sınırlarını koruma kapasitesini artıracak, aynı zamanda Yeni Nesil Mayın Avlama Gemisi de denizlerdeki güvenliği modern teknolojilerle sağlayacak.

Yeni Nesil Mayın Avlama Gemisi

Mayın temizleme operasyonlarında kullanılacak olan gemi, insansız suüstü ve sualtı araçlarıyla donatılacak.

Karakol Gemileri

HİSAR Sınıfı Açık Deniz Karakol Gemileri, ileri mühendislik teknolojisiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Related Posts

270 kişi ölmüştü: Ülkenin en ölümcül uçak kazasının sır perdesi aralandı

Air India’nın 12 Haziran’da düşen uçağına dair ön rapor yayımlandı. 270 kişinin hayatını kaybettiği kazada, uçağın motorlarına yakıt akışı kalkıştan saniyeler sonra kesildi. Pilotların yakıtı bilinçli olarak kesmediği ortaya çıkarken, sistemin neden devre dışı kaldığı henüz bilinmiyor.

Kuşadası’nda tören: TEP’den topluca istifa edip CHP’ye geçtiler

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası İlçe Örgütü’nde, Türkiye Emekliler Partisi Kuşadası İlçe Başkanlığı’ndan (TEP) istifa edip, CHP’ye katılanlar için rozet takma töreni düzenlendi.

Casene Mağarası nerede? Casene Mağarası’nın geçmişi…

Casene Mağarası’nda terör örgütü PKK üyeleri bugün silah bıraktı. Peki, Casene Mağarası nerede? Casene Mağarası’nın geçmişi…

İsrail, Gazze’de yardım almaya çalıştığı sırada 773 kişiyi katletti

ABD-İsrail güdümlü Gazze Yardım Vakfı’nın devreye girmesinden bu yana yardım almaya çalıştığı sırada 773 kişi öldürüldü, 5 binden fazla kişi yaralandı.

Deva Partisi lideri Babacan: Gelin Siyasi Etik, Şeffaflık ve Yolsuzlukla Mücadele Yasası’nı hep beraber Meclis’ten geçirelim

Deva Partisi lideri Babacan: Gelin Siyasi Etik, Şeffaflık ve Yolsuzlukla Mücadele Yasası’nı hep beraber Meclis’ten geçirelim

Somali’deki askeri eğitim kampında intihar saldırısı

Somali’nin başkenti Mogadişu’da Jaalle Siyaad Askeri Eğitim Kampı’na bombalı intihar saldırısı gerçekleştirildiği açıklandı. Somali Savunma Bakanlığı, intihar saldırısına karşılık verdiklerini bildirdi.