Bataklığa Saplanan Kadın İtfaiye Ekipleri Tarafından Kurtarıldı

ANTALYA’nın Konyaaltı ilçesindeki Sarısu Çayı’nda bataklığa saplanıp, yaklaşık 4 saat mahsur kalan Fatma D. (36), vinçle bulunduğu yerden alınarak kurtarıldı.

Kadınlar Plajı’na gidiş yolunda dün saat 16.30 sıralarında yürüyen Fatma D., Sarısu Çayı’nda bataklığa saplandı. Fatma D., tüm çabalarına rağmen bulunduğu yerden çıkamayınca saat 20.00 sıralarında telefonla 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı. İhbarla adrese ekipler sevk edildi. Kısa sürede Fatma D.’nin bulunduğu yere gelen itfaiye ekibi, kurtarma çalışmalarına başladı. Vince kendisini bağlayan bir itfaiye eri, diğer arkadaşlarının yardımıyla kalçasına kadar bataklığa saplanmış haldeki Fatma D.’nin yanına gitti. Yarım saatlik çalışmanın ardından Fatma D.’yi bulunduğu yerden çıkaran itfaiye eri, kendisiyle beraber vince bağladıktan sonra güvenli alana çıkardı. Sağlık ekibinin kontrolünün ardından hastaneye gitmeyi kabul etmeyen Fatma D., ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

Related Posts

Ülkesine dönen Suriyeli sayısı belli oldu

Göç İdaresi verilerine göre, 8 Aralık 2024 sonrası Suriye’ye gönüllü geri dönüşler hızlandı; toplam 411 bin 649 Suriyeli ülkesine döndü. Türkiye’de geçici koruma altındaki Suriyeli sayısı 2,5 milyonu aştı.

Yalnızca 10 kişi var: 17 yaşındaki Defne TIME’ın “Yılın Kızları” listesinde

TIME’ın yayınladığı “Yılın Kızları” listesinde, Türkiye’de solo uçuş gerçekleştiren en genç kadın pilot adayı olan Defne Özcan (17) da yer aldı.

Barış İçin Toplumsal Girişim: CHP operasyonları, barış ve demokrasi umutlarına darbe vurarak, komisyonun üstüne kara bir gölge düşürdü

Barış İçin Toplumsal Girişim: CHP operasyonları, barış ve demokrasi umutlarına darbe vurarak, komisyonun üstüne kara bir gölge düşürdü

Örümcek Adam Çocuklara Moral Veriyor

Ayaz Salih Koç, Diyarbakır’da çocuklarla Anzele Parkı’nda serinleyerek moral dağıttı.

Amerikalı Emily King, Erzincan’da Müslüman oldu

Emily King, Erzincan’da kelime-i şehadet getirerek İslam’ı kabul etti, tören camide yapıldı.

Fenerbahçe bastırıyor, Benfica transferi yokuşa sürüyor: “Seçimini yaptı, odaklandığını hissediyorum”

Fenerbahçe, Kerem Aktürkoğlu transferi için tüm kozlarını kullanıyor. Türkiye’ye gelmeye sıcak bakan milli yıldız için hocasından kafa karıştıran açıklama geldi.