Beypazarı’nda Kömür Ocağında Gaz Patlaması: 14 İşçi Yaralandı

Beypazarı Kaymakamı Yılmaz: “Kömür Ocağı Kazasında Gaz Patlaması Meydana Geldi”

ANKARA – Beypazarı Kaymakamı Vedat Yılmaz, Çayırhan Hırkatepe maden ocağında yaşanan kaza hakkında, “Kömür ocağında hava boşluğundan oluşan gaz patlaması meydana geldi. Şu anda gerekli önlemler alındı. İşçilerimizin durumu çok iyi” açıklamasında bulundu.

Ankara’nın Nallıhan ilçesinde bulunan Çayırhan KİAŞ işletmesi Hırkatepe maden ocağında gece vardiyasında meydana gelen kaza, saat 03.00 sularında gerçekleşti. Göçük nedeniyle 14 işçi yaralanırken, olay yerine sevk edilen ambulanslarla 12 işçi Beypazarı Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Durumu ağır olan 2 işçi ise Etlik Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Beypazarı Kaymakamı Vedat Yılmaz, yaptığı açıklamada, “Toplam 14 işçi hastaneye getirildi. Durumu ağır olan 2 işçi Etlik Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Diğer 12 işçinin kontrolleri Beypazarı Devlet Hastanesi’nde devam ediyor. Durumları oldukça iyi. Gerekli tetkikler sonrasında taburcu edilecekler. Diğer 2 işçinin tedavileri ise Ankara’da devam ediyor. Geçen sene benzer bir kaza yaşanmıştı. Şu anda gerekli önlemler alındı. İşçilerimizin durumu gayet iyi.” şeklinde konuştu.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

Et kadar besleyici ama daha az tüketiliyor, faydaları saymakla bitmiyor!

Düşük tüketim oranına rağmen yüksek besin değerine sahip olan mantar, B grubu vitaminler, potasyum ve antioksidanlar açısından zengin içeriğiyle bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Uzmanlar özellikle çocuklar ve gençler için mantar tüketimini öneriyor.

Barilla Makarnada Kurşun Saptandı

Barilla Makarnada kurşun saptandı. Avrupa’da İtalyan makarna üreticisi Barilla’nın ürünleri toplatılmaya başlandı. 

Kurban Bayramı’nda nasıl beslenmeli? Uzmanlardan kritik uyarılar

Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Esen Taşğın, Kurban Bayramı’nda etin ve tatlının kontrollü tüketilmesi tavsiyesinde bulundu.

Su yerine 3 litre kola içti! Yaşadıkları korkunç, günlerdir rekor kırıyor: ‘Tarlaya dönmüş’

Her gün aralıksız tam 3 litre kola içti. Kısa süre sonra dayanılmaz böbrek ağrılarıyla hastaneye başvurdu. Yapılan tetkiklerin ardından mesanesinden çıkanlar, sosyal medyada 8,5 milyon kişi tarafından izlenerek adeta viral oldu. Gazlı içecekleri su gibi tüketen adamın yaşadıklarını paylaşan doktoru, korkunç gerçeği gözler önüne serdi.

Komşuda virüs alarmı verildi

Yunanistan Ulusal Kamu Sağlığı Kurumu (EODY), sivrisinek ısırmasıyla bulaşan Batı Nil virüsüne karşı halkı uyararak, özellikle yaz ve sonbahar aylarında koruyucu önlemlerin alınması gerektiğini bildirdi.

Evli olmak kaygıyı azaltıyor mu? Bekarlar üzerindeki etkisi şaşırttı

İstanbul Aile Vakfı’nın 4 bin 500 kişiyle yaptığı araştırmaya göre, evli bireylerin bekarlara kıyasla daha az kaygılı olduğu tespit edildi. Uzmanlar geciken evliliklerin psikolojik ve fiziksel riskler barındırdığına dikkat çekti.