Bilecik Pazaryeri’nde huzurlu denetim


Pazaryeri Gündem / Bilecik’te Yeni Yıl Güvenlik Denetimleri Başarıyla Gerçekleştirildi

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde yeni yıl güvenlik tedbirleri titizlikle uygulandı ve başarıyla tamamlandı. İlçede merkezi ve köylerde bulunan umumi işyerlerinde gerçekleştirilen sabaha kadar süren denetimlerde özellikle yoğun araç ve yaya trafiğinin yaşandığı bölgelerde, trafik akışı düzenlendi ve vatandaşların güvenliği sağlandı.

Yeni yıl kutlamaları esnasında huzurun korunması ve olası aksaklıkların önlenmesi için gerçekleştirilen denetimler, ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılandı. İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, toplumun huzurunu ön planda tutarak 24 saat boyunca özveriyle görevlerini yerine getirdi.

Denetimlerde, alkol ve hız kontrollerine öncelik verilerek olası trafik kazalarının önüne geçilmeye çalışıldı. Yetkililer, vatandaşların duyarlılığına teşekkür ederek benzer çalışmaların ilçe genelinde huzur ve güvenin sağlanması amacıyla düzenli olarak devam edeceğini belirtti.


Related Posts

Yardım bekleyenleri eğlenerek hedef alıyorlar

İşgalci İsrail ordusu, ateşkes müzakerelerine rağmen Gazze’de katliam işlemeye sürdürüyor.

Bina ve siteler için yeni zorunluluk! 31 Aralık tarihine kadar süre verildi

Konut siteleri ve binaların, yeni yapılan düzenleme doğrultusunda 31 Aralık’a kadar yangınla ilgili eksik malzeme ve ekipmanlarını tamamlaması gerekirken, binalarda yangınla ilgili ekipler oluşturulması da gerekiyor.

CHP maskeli provokatörlerin oyuncağı haline geldi

AK Parti Kadın Kolları’nın programına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Leman dergisinin Peygamberimiz’e (sav) hakaretini savunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e tepki gösterdi: “Milyonların gördüğü hakareti, rezilliği, provokasyonu sen göremiyorsan sorunu başkasında değil kendinde ara. CHP sadece belediye soyguncularının değil milletten kopuk marjinaller, yüzü maskeli provokatörler, ağzı bozuk sokak eşkıyalarının oyuncağı haline gelmiştir. Özgür Özel’in girdiği yol çıkmaz sokaktır.”

Rusya: Azerbaycan’daki vatandaşlarımız temkinli olsun

Azerbaycan’a seyahat edecek Rus vatandaşlarının ” ülkedeki durumu” dikkate almaları gerektiğine işaret edilen açıklamada, ” Azerbaycan’da bulunan vatandaşlarımızı daha dikkatli ve temkinli davranmaya çağıyoruz” denildi. AZERBAYCAN İLE RUSYA …

Teknoloji devinden dikkat çeken karar: Binlerce kişiyi işten çıkaracak

Teknoloji devi Microsoft, yaklaşık 9 bin çalışanını işten çıkaracağını açıkladı.

Prof. Dr. Süleyman Pampal: ‘7-7.5 civarında deprem her an olabilir’

Bursa’nın Gemlik ilçesinde meydana gelen 4.3 büyüklüğündeki depremin ardından Gazi Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Kurucu Başkanı Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Süleyman Pampal, “7-7.5 üzerinde bir deprem her an mümkündür. Deprem tehlikesi çok yüksek” dedi.