Can Ataklı’nın sözleri yeniden gündem oldu: İmamoğlu bombası patladı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Hakkında Şaibeli Diploması İle İlgili Gözaltı Kararı Alındı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında “suç örgütü yöneticisi olmak, üye olmak”, “irtikap”, “rüşvet”, “nitelikli dolandırıcılık”, “kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirmek” ve “ihaleye fesat karıştırmak” suçlarından gözaltı kararı verildi. Büyükşehir Belediyesi’nin başkanı olan İmamoğlu’nun diplomasının şaibeli olduğu ortaya çıkmış ve bu durum hakkında hukuki süreç başlatılmıştı.

Gazeteci Can Ataklı’nın Eleştirileri Yeniden Gündemde

Gazeteci Can Ataklı’nın 2022 yılında İmamoğlu’na yaptığı eleştiri tekrar gündeme geldi. Ataklı, İmamoğlu hakkında sert ifadeler kullanarak, Cumhurbaşkanlığı hayalinin sona erdiğini belirtmişti. Ataklı’nın sözleri şu şekildeydi:

“İmamoğlu için tehlike çanları çalıyor ve artık hayal ettiği Cumhurbaşkanlığı koltuğu gitmiş durumda. Eğer belediye başkanlığını koruyabilirse şanslı olur. Ancak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için de artık zor günler başlıyor. CHP Genel Merkezi’nin onu tekrar İstanbul adayı göstermesi çok güç hale geldi. Bu durumu başlarda iyi bir haber olarak görebiliriz çünkü gerçekler artık gün yüzüne çıkacak. İstanbul’a ne gibi hizmetler yapıldığını görmeye başlayacak insanlar. Ben bu konuda daha önceden uyarılarda bulundum ve eleştirilere maruz kaldım. Hiçbir ilerleme kaydedilmedi. Herhangi bir iyileştirme var mı, trafik sorunu çözüldü mü, yeni projeler gerçekleştirildi mi? İstanbul’da neler değişti? Her yer temiz mi? İstanbul, gün geçtikçe kötüleşmekte, eskiyen bir şehir haline gelmekte. Yapılan hiçbir şey yok.”

Related Posts

Kıvanç Tatlıtuğ’un 70 milyonluk lüks yatı: Kaptanlık yaptı

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, deniz tutkusunu dev bir yatırımla taçlandırdı. Tatlıtuğ, değeri yaklaşık 70 milyon TL’yi bulan yeni yatıyla Bodrum’da görüntülendi. Tatlıtuğ’un kaptanlık performansı dikkat çekti.

TEKNOFEST 2025’te Hepsiburada’dan 310 bin TL ödüllü Hackathon

Hepsiburada’nın TEKNOFEST 2025 kapsamında düzenleyeceği “Yapay Zeka Destekli Adres Çözümleme Hackathonu” için başvurular başladı, kazanan takımlara toplam 310 bin TL ödül verilecek.

Adıyaman’da bıçaklı ve silahlı kavgada beş kişi yaralandı

Yeni Mahalle Adeviye Bulvarı’nda iki grup arasında henüz tespit edilemeyen nedenle tartışma başladı. Kısa sürede büyüyerek bıçak ve silahların kullanıldığı kavgada 5 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi …

Sulama havuzunda facia: 2 kişi öldü

Elazığ’da üzüm bağlarını sulamak için kullanılan havuzda 1’i kadın 2 kişi ölü bulundu.

Macron ve Şara’dan kritik telefon görüşmesi

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Suriye Geçici Cumhurbaşkanı Ahmed el-Şara ile yaptığı telefon görüşmesinde İsrail’in son Suriye saldırılarını, ülkede artan mezhep temelli gerilimleri ve sınır güvenliğini ele aldı.

Tayland-Kamboçya çatışması ikinci gününde

Tayland-Kamboçya sınırında çatışmalar devam ediyor. Tayland’da 15 Kamboçya’da 1 kişi öldü. 100’e yakın kişi yaralandı. 140 bine yakın sivil tahliye edildi.