CHP’li vekillerden İmamoğlu’na ziyaret: İmamoğlu’ndan yurttaşlara yeni mesaj

CHP Milletvekilleri Silivri Cezaevi’nde İmamoğlu’nu Ziyaret Etti

CHP İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, Mersin Milletvekili Gülcan Kış ile Adana Milletvekilleri Müzeyyen Şevkin ve Orhan Sümer, Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.

İmamoğlu, ziyaretin ardından kendi el yazısıyla yurttaşlara hitaben bir mesaj kaleme aldı. “İstanbul’a, İstanbul’un muhafızlarına, 16 milyon hemşehrime selam olsun!” diyen İmamoğlu, birlikte çok güzel işler yapıldığını vurgulayarak İstanbul’u korumaya ve geliştirmeye devam edeceklerinin altını çizdi.

YANIKÖMEROĞLU’NDAN SİLİVRİ’DEKİ KADIN BÜROKRATLARA DESTEK ZİYARETİ

CHP’li Yanıkömeroğlu, İmamoğlu’nun ardından cezaevinde tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin kadın bürokratları Pınar Türker ve Güldem Şık’ı da ziyaret etti. Görüşmenin ardından açıklama yapan Yanıkömeroğlu, “Moralleri yüksek. Herkese selamlarını ilettiler. Bu karanlık günler bitecek, her şey çok güzel olacak” dedi.

Related Posts

İran ile ABD arasındaki görüşmenin tarihi belli oldu

İran ile ABD arasındaki dördüncü tur nükleer görüşmelerin 11 Mayıs’ta Umman’da yapılacağı doğrulandı.

AKP’li belediyenin 539 milyonluk araç ihalesi tartışması büyüyor: Soruşturma derinleşiyor

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Akın, AKP’li Elazığ Belediyesi’nin 3 yıllık olan ve 539 milyonluk araç kiralama ihalesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Akın, Elazığ Belediyesi’nin 82 adet temizlik aracını mevzuata aykırı ve fahiş bedellerle kiralamasıyla ilgili olarak, belgeleriyle birlikte savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını ve kamuoyunu kanıtlarla bilgilendirdiklerini belirtti.

Ukrayna’yı işgale devam eden Rusya ne durumda? Ortalığı karıştıracak iddia geldi

Savaşın gölgesinde 80. Zafer Günü Kutlamalarına hazırlanan Rusya’nın sahadaki kayıpları Kremlin’in askeri vitrinini zayıflatmış durumda. İngiliz gazetesi The Economist, Rusya’nın geçit yaptıracak kadar bile tankı kalmadığını iddia etti. Eski …

Trump Gazze’ye insani yardım girişi sağlanması için talimat verdi

ABD’nin Tel Aviv Büyükelçisi Mike Huckabee, Başkan Trump’ın Gazze Şeridi’ne insani yardım ulaştırılması yönünde talimat verdiğini bildirdi. İsrail basınına konuşan Huckabee, bölgedeki en acil sorunun gıda kıtlığı ve açlık kaynaklı can kayıpları olduğunu kaydetti.

Muhtara kurşun yağdırdılar: Soruşturma başlatıldı!

Elazığ’da uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan muhtar Hacı Mehmet Özdemir, hastaneye kaldırıldı. Kaçan şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldığı aktarıldı.

Putin, Kremlin Sarayı’nda Zafer Günü resepsiyonu verdi

Tüm baskı ve engellemelere rağmen 9 Mayıs Zafer Günü kutlamalarına katılmak üzere Moskova’da bulunan yabancı lider ve konuklar adına Kremlin Sarayı’nda Rus lider Putin tarafından resepsiyon verildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir