Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Petronas İkiz Kuleleri’ni ziyaret etti

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Malezya Başbakanı Enver İbrahim ve eşi Dr. Wan Azizah İsmail ile Petronas İkiz Kuleleri’ni ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’da, Malezya Başbakanı Enver İbrahim ve eşi Dr. Wan Azizah İsmail ile Petronas İkiz Kuleleri’ni ziyaret etti.

Related Posts

Uzunköprü’de dolu felaketi! 5 Bin dekarlık tarım arazisi zarar gördü

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde dün etkili olan dolu yağışı, tarım arazilerinde büyük tahribata yol açtı. İlçeye bağlı Yeniköy, Malkoç, Başağıl ve Bayramlı köylerinde tarlalarda ekili buğday, ayçiçeği ve mısır ürünleri ciddi şekilde zarar gördü. Uzunköprü Ziraat Odası Başkanı Cemal Durmaz, ilk tahminlere göre yaklaşık 5 bin dekarlık alanın etkilendiğini söyledi.

Turistik koylarda hız sınırlaması getirildi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde hemen her yıl yaşanan deniz kazalarının önüne geçilebilmesi için Liman Başkanlığı tarafından hız sınırlaması getirildi.

İsrail’den yeni saldırı: Şiraz’daki askeri tesis vuruldu

İsrail ordusu, İran’ın Fars bölgesinde bulunan Şiraz şehrindeki bir askeri üssü vurdu. Tahran’da ise 255 kilogram ağırlığında bir bomba bulundu.

Bodrum güne depremle uyandı!

AFAD, Muğla’nın Bodrum ilçesinde sabah saatlerinde 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini, sarsıntının yerin 16.13 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini açıkladı.

İsrail’den itiraf gibi açıklama: Zor günler bizi bekliyor

İsrail ile İran arasında dokuz gündür süren savaş tüm şiddetiyle devam ediyor. Bu süreçte İsrail Genelkurmay Başkanı Eyal Zamir’den dikkat çekici bir açıklama geldi. Zamir, “İran’a karşı uzun soluklu bir savaşa hazırlıklı olmalıyız. Önümüzde hala zorlu günler var” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paşinyan’la görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan görüştü.