“Denize bir adım” sloganıyla kiralanan sahildeki “kaçak yapı” kaldırıldı

Antalya Lara Plajı’ndaki Kaçak Yapı Belediye Tarafından Kaldırıldı

Antalya’nın ünlü Lara Plajı’ndaki ince altın kumları ve sahilinin keyfiyle bilinen bir işletme, kaçak olarak inşa edilen yapının ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin tebligatıyla karşı karşıya kaldı.

Muratpaşa ilçesinde yer alan ve ince kumlarıyla ünlü Lara Sahili, her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Ancak, sahil boyunca kaçak yapılaşma sorunu devam ediyor. Son olarak, denize oldukça yakın konumda, plajın üzerine “Kubbe” adında bir kaçak yapı inşa edildi. Etrafı çitlerle çevrili olan bu yapı, kısa süre içinde internet üzerinden günlük kiralık olarak sunulmaya başlandı. İşletme sahibi, yapının tanıtımını sosyal medya fenomenleri aracılığıyla gerçekleştirdi ve günlük 4 bin 560 liradan kiraya verdi.

Bölge Belediye Tarafından Denetlendi

İnternet sitesinde yapılan tanıtımda, “Denize sadece bir adım mesafede. Ücretsiz plaj erişimi. Klimalı, muhteşem manzara, hava durumu sizi etkilemez” gibi ifadelere yer verildi ve birçok yorum aldı. Durumun basında yer almasının ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi, yapının kaldırılması için işletmeciye bir tebligat gönderdi. Yapının kaldırılmaması halinde yıkılacağı belirtildi. Belediye tebliginin ardından işletme sahibi, kaçak yapıyı kaldırdı. Yıkım sonrasında bölge havadan görüntülendi.

Kuantum bilgisayarlar tüm şifreleri kırabilir mi? – Prof. Zafer Gedik anlatıyor

Related Posts

CHP Bayburt mitinginde Ferdi Zeyrek unutulmadı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla bugün saat 13.30’da Genç Osman Stadı önünde düzenlenecek miting için Bayburt’ta hazırlıklar tamamlandı.

Ehliyetine el konulan kadın direksiyon başından canlı yayın açtı

Yalova’da Kurban Bayramı öncesi denetimlerini sıkılaştıran polis ekipleri, alkollü ve ehliyetsiz araç kullanan Yağmur G.’ye rekor ceza kesti.

Sınır komşumuz İran’da nükleer sızıntı var. Korkulan oldu dünya diken üstünde

Dünyanın gözü kulağı Orta Doğu’da yaşanan gelişmelerde. İsrail’in dün sabaha karşı saldırı başlattığı İran dün akşam saatlerinde misilleme saldırılarına başladı. İsrail ise İran’ın nükleer tesislerini vurdu. Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (IAEA …

Yunanistan’a gittiği söylenmişti: Netanyahu İran saldırısı sırasında sığınağa kaçmış

İran’a düzenlenen saldırılar sırasında Yunanistan’a kaçtığı iddia edilen İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun ülkesinde olduğu iddia edildi. İsrail devlet televizyonu KAN, İran’ın misilleme saldırısı sırasında Netanyahu’nun bakanlarla sığınakta toplantını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İsrail’in İran saldırısına tepki: İsrail’in saldırısı apaçık provokasyon

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Netanyahu’nun bölgeyi ateşe atan saldırılarının önüne geçilmeli” dedi.

Öğretmen arkadaşını çalıştığı okulda öldürdü: ‘Pişman değilim’

Konya’da rehberlik öğretmeni Muhammed Öz’ü (33) okulda otomatik av tüfeğiyle öldüren eski ev arkadaşı Berkehan Oluk (27), adliyeye sevk edildi. Zanlı, basın mensuplarının “Pişman mısın?” sorusuna “Pişman değilim” yanıtını verdi.