Ege Üniversitesi kampüs yolu yenilendi

Ege Üniversitesi Kampüs Yolu Yenilendi

İZMİR (İGFA) – Yerinde yapılan incelemelerde Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, eğitimin öncelikli olduğunu vurgulayarak gelen taleplere duyarsız kalmadıklarını belirtti.

Yenilenen yol, binlerce öğrenci, öğretmen ve velinin daha güvenli ve konforlu bir ulaşımı sağlamasına olanak tanıdı.

Ankara asfaltı bağlantısından kampüsün arka giriş kapısına kadar uzanan bu yol, aynı zamanda iki özel okula ve İzmir Fen Lisesi’ne ulaşım sağlayarak binlerce öğrenci, öğretmen ve veli tarafından aktif bir şekilde kullanılmaktadır.

Yapılan incelemelerde Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, yolun belediyenin sorumluluk alanında olmamasına rağmen gelen talepler doğrultusunda harekete geçtiklerini belirtti. Başkan Eşki, “Günlük binlerce öğrenci, öğretmen ve veli bu yolda sorunlar yaşıyordu. Gelen taleplere duyarsız kalamazdık. Gençlerimize ve eğitim kurumlarımıza destek olmak bizim önceliğimiz” şeklinde konuştu.

Related Posts

Kıvanç Tatlıtuğ’un 70 milyonluk lüks yatı: Kaptanlık yaptı

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, deniz tutkusunu dev bir yatırımla taçlandırdı. Tatlıtuğ, değeri yaklaşık 70 milyon TL’yi bulan yeni yatıyla Bodrum’da görüntülendi. Tatlıtuğ’un kaptanlık performansı dikkat çekti.

TEKNOFEST 2025’te Hepsiburada’dan 310 bin TL ödüllü Hackathon

Hepsiburada’nın TEKNOFEST 2025 kapsamında düzenleyeceği “Yapay Zeka Destekli Adres Çözümleme Hackathonu” için başvurular başladı, kazanan takımlara toplam 310 bin TL ödül verilecek.

Adıyaman’da bıçaklı ve silahlı kavgada beş kişi yaralandı

Yeni Mahalle Adeviye Bulvarı’nda iki grup arasında henüz tespit edilemeyen nedenle tartışma başladı. Kısa sürede büyüyerek bıçak ve silahların kullanıldığı kavgada 5 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi …

Sulama havuzunda facia: 2 kişi öldü

Elazığ’da üzüm bağlarını sulamak için kullanılan havuzda 1’i kadın 2 kişi ölü bulundu.

Macron ve Şara’dan kritik telefon görüşmesi

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Suriye Geçici Cumhurbaşkanı Ahmed el-Şara ile yaptığı telefon görüşmesinde İsrail’in son Suriye saldırılarını, ülkede artan mezhep temelli gerilimleri ve sınır güvenliğini ele aldı.

Tayland-Kamboçya çatışması ikinci gününde

Tayland-Kamboçya sınırında çatışmalar devam ediyor. Tayland’da 15 Kamboçya’da 1 kişi öldü. 100’e yakın kişi yaralandı. 140 bine yakın sivil tahliye edildi.