Elon Musk’a kötü haber! Starship roketi patladı

SpaceX’in Starship Roketi Texas’ta Patladı

ABD’nin Texas eyaletinde gerçekleştirilecek olan deneme uçuşu öncesi, SpaceX’e ait olan ‘Starship’ roketi arızalanarak patladı. Şirketin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, roketin 10’uncu uçuş testine hazırlanırken yerel saatle 23.00 sularında beklenmedik bir durumla karşılaşıldı.

Açıklamada, test sırasında çevrede güvenli bir alan oluşturulduğu ve yaşanan olayda yaralanma olmadığı belirtildi. SpaceX, olayın ardından nedenini araştırmaya başladı.

Related Posts

Hakkari’de orman yangını: Yüksekova’da alevlerle mücadele sürüyor

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca’da çıkan orman yangını iki gündür sürüyor. Ekipler alevleri kontrol altına almaya çalışıyor.

Şırnak’ta 8 Milyon TL’lik Kaçak Ürün Ele Geçirildi

Şırnak’ta jandarma operasyonlarında 8.3 milyon TL değerinde gümrük kaçağı ürün bulundu.

Suriye’de Çatışma İhtimali Gündemde

Suriye Devlet Başkanı Şara, SDG ile olası çatışma risklerine dikkat çekti ve barış umudunu dile getirdi.

Nereden nereye! Neymar’ı hüngür hüngür ağlatan skor

Brezilyalı futbol yıldızı Neymar, Santos’un Vasco da Gama karşısında aldığı 6-0’lık tarihi yenilgi sonrası gözyaşlarına boğuldu. Morumbis Stadı’nda oynanan maçta Santos, rakibi Vasco da Gama karşısında ağır bir yenilgi aldı. Bu sonuç, Neymar’ın kariyerindeki en ağır yenilgilerden biri olarak kaydedildi.

Kars’ta Koyunlar Sıcak Hava İçin Derede Serinletiliyor

Kars’ta köylüler, sıcak havadan etkilenen koyunlarını derelerde yüzdürerek serinletiyor.

Nijerya’da camiye silahlı saldırı: En az 27 ölü

Nijerya’da bir camiye düzenlenen saldırıda, en az 27 kişinin öldürüldüğü öğrenildi.