Erkan Aydın’dan vatandaşlara çorba ikramı

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın Bağlarbaşı Mahallesi’nde Vatandaşlara Çorba İkramında Bulundu

BURSA (İGFA) – Her hafta ilçedeki bir mahalleyi ziyaret eden ve vatandaşlarla bir araya gelen Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, bu sefer Bağlarbaşı Mahallesi’nde mahalle sakinleriyle buluştu. Vatandaşlara çorba ikramında bulunan Başkan Aydın, esnaf ve vatandaşlardan sevgi gösterileriyle karşılandı. Mahalle muhtarlarının ve sakinlerinin istek ve taleplerini dinleyen Başkan Aydın, en kısa sürede çözüm bulacakları sözünü verdi.

Bağlarbaşı Meydanı’nda vatandaşlarla buluşan Başkan Aydın, daha sonra Bağlarbaşı Mahalle Muhtarı Faruk Dönmez’i makamında ziyaret etti. Bu ziyarete Hamitler Mahalle Muhtarı Hüsamettin Aşkın ve Yunuseli Mahalle Muhtarı Mesut Sakar da katıldı. Yapılan ziyarette, mahalle sakinleri ve muhtarlar Osmangazi Belediyesi’nden aldıkları hizmetlerden memnuniyetlerini dile getirdi.

“Sosyal belediyecilik yapmak için çaba sarf ediyoruz”

Haftalık olarak ziyaret edilen mahallelerde sorunları tespit edip çözüme kavuşturduklarını belirten Başkan Aydın, “Halkımızla bir arada olarak çözüm odaklı hizmetler sağlıyoruz. Aynı zamanda vatandaşlarımızın sıkıntılarını birebir dinleyerek sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ediyoruz” dedi.

Bağlarbaşı Mahalle Muhtarı Faruk Dönmez de, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’ın sürekli olarak kendilerini ziyaret ettiğini ve hiç yalnız bırakmadığını belirterek, “Bugün mahallemizi ziyaret edip vatandaşlarımıza ikramda bulundu. Kendisine mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda mahalle muhtarları ve vatandaşlar, Başkan Aydın ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Related Posts

İstanbul’da korkunç valiz cinayeti! Şeytani plan: Evi kırmızıya boyamış

İstanbul’da vahşice katledilen Ayşe Tokyaz’ın cesedi bir valiz içinde yol kenarına atıldı. Küçükçekmece’deki evinde Tokyaz’ı öldürüp valize koyarak Eyüpsultan’da yol kenarına bıraktığı belirlenen sevgilisi eski polis C.K. ile birlikte 6 şüpheli gözaltına alındı.

MHP’de ‘süreç’ istifası: ‘Artık kimseye verecek bir cevabımız kalmadı’

MHP Körfez İlçe Teşiklatı eski yöneticilerinden Aktuğ Metin Aldemir, “Terörsüz Türkiye” adı verilen süreç üzerine yaptığı sert açıklamayla partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Suriye’den Azerbaycan teması: Şara Bakü’ye geldi

Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, resmi temaslarda bulunmak üzere Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye geldi.

270 kişi ölmüştü: Ülkenin en ölümcül uçak kazasının sır perdesi aralandı

Air India’nın 12 Haziran’da düşen uçağına dair ön rapor yayımlandı. 270 kişinin hayatını kaybettiği kazada, uçağın motorlarına yakıt akışı kalkıştan saniyeler sonra kesildi. Pilotların yakıtı bilinçli olarak kesmediği ortaya çıkarken, sistemin neden devre dışı kaldığı henüz bilinmiyor.

Kuşadası’nda tören: TEP’den topluca istifa edip CHP’ye geçtiler

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası İlçe Örgütü’nde, Türkiye Emekliler Partisi Kuşadası İlçe Başkanlığı’ndan (TEP) istifa edip, CHP’ye katılanlar için rozet takma töreni düzenlendi.

Casene Mağarası nerede? Casene Mağarası’nın geçmişi…

Casene Mağarası’nda terör örgütü PKK üyeleri bugün silah bıraktı. Peki, Casene Mağarası nerede? Casene Mağarası’nın geçmişi…