Erkek arkadaşının silahla vurduğu gazeteciden acı haber

Elazığ’da Gazeteci Semra Demirelli’nin Ölümü

Elazığ’da yaşanan acı bir olay sonucunda gazeteci Semra Demirelli hayatını kaybetti. 15 Kasım tarihinde Abdullahpaşa Mahallesi’nde meydana gelen trajik olayda, Kanal Fırat Televizyonu muhabiri Demirelli, erkek arkadaşı Vahap Çetin tarafından evinde silahla vuruldu.

Ağır yaralanan Demirelli, acilen Fırat Üniversitesi (FÜ) Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Ancak, 48 gün boyunca süren yaşam mücadelesine rağmen tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Elazığ ve Türkiye genelinde büyük üzüntü yaratan bu olay, kamuoyunda derin bir şok etkisi yarattı. Gazeteci Semra Demirelli, anısını sevenleri ve meslektaşları tarafından daima yaşatılacak.

Related Posts

Davutoğlu’ndan Bahçeli’ye teşekkür

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Irak ziyaretinin ardından kendisine teşekkür eden MHP lideri Devlet Bahçeli’ye teşekkür etti.

Hindistan, savaş uçaklarının düşürüldüğünü açıkladı

Hindistan, savaş uçaklarının düşürüldüğünü açıkladı

AB Yüksek Temsilcisi Kallas’tan Çin’i çevreleme önerisi: ‘Ekonomik ittifaklar askeri caydırıcılık sağlayabilir’

Avrupa Birliği Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Kallas, Singapur’da düzenlenen ‘Shangri-La Diyaloğu’ güvenlik forumunda yaptığı açıklamada, Çin’in askeri olarak sınırlandırılması ve ekonomik etkisine karşı koyulabilmesi için ekonomik ittifakların devreye sokulması gerektiğini söyledi.

Nevşehir’de fuhuş operasyonunda 3 gözaltı

Nevşehir’de fuhuş operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı.

Özgür Özel’den asgari ücrete ‘ara zam’ çıkışı: ‘Mücadeleyi hep birlikte yapmak zorundayız’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, DİSK’i ziyaret etti. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Özel, “Türkiye’de asgari ücret 1 yıl boyunca bir kuruş zam görmedi. Oysa bu ülkeyi yöneten iktidar, emekçilerden oy isterken şunu söylüyordu; ‘Enflasyonist ortamda asgari ücrete yılda 4 zam düşünülebilir.’ Oyu aldıktan sonra sırtını döndü emekçilere” ifadelerini kullandı.

İsrail Husilerin son uçağını vurdu!

İsrail ordusu, Yemen’de bulunan Sana Havalimanı’nda Husilere ait hedefleri vurduğunu ve söz konusu saldırılarda Husilerin elindeki son uçağın da imha edildiğini duyurdu. İsrail Savunma Bakanlığı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada söz konusu uçağın …