İçişleri Bakanı Yerlikaya’dan AK Parti İstanbul İl Başkanı Özdemir’e ziyaret

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir’i ziyaret etti.

Yerlikaya, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

“AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. İl Başkanlığımızda, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ve kıymetli dava arkadaşlarımızla da bir araya geldik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti’miz, 23 yıldır olduğu gibi eser ve hizmet siyasetine en güçlü şekilde devam ediyor.”

Paylaşımda, ziyarete ilişkin fotoğraflar da yer aldı.

Related Posts

Türkiye’nin hava savunma gereksinimleri ve AKP dönemi gerçeği: Boşa geçen çeyrek yüzyıl

Türkiye, hava savunma füze ve radar sistemlerinde çeyrek yüzyıllık AKP döneminde tam bir oyalanma içinde oldu. Erdoğan, Suriye’ye ambargoların kaldırılması için devreye girdi ancak Türkiye’ye yönelik ambargonun kaldırılmasına dönük kamuoyuna yansıyan bir girişim olmadı.

Babacan’dan asgari ücret ve emekli maaşı çıkışı

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, “1 Temmuz’u pas geçmek asgari ücretliden çalmaktır, emekliden çalmaktır. TÜİK’in enflasyonu değil gerçek enflasyon artı refah payı kadar maaş artışı hem asgari ücret için hem emekli maaşları için şarttır” ifadelerini kullandı.

23 yıl sonra ilk: Hindistan Başbakanı Modi, GKRY’yi ziyaret etti; KKTC’yi izlerken fotoğraf verdi | Türkiye’ye mesaj mı?

23 yıl sonra ilk: Hindistan Başbakanı Modi, GKRY’yi ziyaret etti; KKTC’yi izlerken fotoğraf verdi | Türkiye’ye mesaj mı?

Mardin’de 350 dönüm ekili buğday yandı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde çıkan yangında 350 dönüm ekili buğday yandı.

Köy evinde balkon çöktü: 3 ölü 7 yaralı

Batman’ın Beşiri ilçesi Atbağı Köyü’nde çöken balkonun altında kalan 3 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı.

LGS heyecanı başladı: Öğrenciler sınava girdi

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 8’inci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav başladı.