Kocaeli’de apartman yangını; mahsur kaldılar

Yangın Cedit Mahallesinde Faciaya Neden Oldu

İstanbul’un Cedit Mahallesi’nde bulunan 3 katlı bir binada meydana gelen yangın panik yarattı. Saat 15.00 sıralarında Şen Sokak’taki binanın 2’nci katında çıkan yangın, kısa sürede üst ve alt katlara yayılarak bitişiğindeki 4 katlı binaya sıçradı. Olay yerine gelen itfaiye, sağlık ve polis ekipleri hemen müdahalede bulundu. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucu binada mahsur kalan 3 vatandaş, 1’i yatalak olmak üzere kurtarıldı. Dumandan etkilenen diğer 3 kişi ise ambulanslarla çevre hastanelere sevk edildi.

Yangın sonrası 7 dairede hasar oluşurken, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı. Yetkililer, yangının çıkış nedenini araştırırken, vatandaşların can güvenliğinin her zamankinden daha önemli olduğunu vurguladılar. Benzer olayların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınacağı belirtildi.

Related Posts

Hakkari’de orman yangını: Yüksekova’da alevlerle mücadele sürüyor

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca’da çıkan orman yangını iki gündür sürüyor. Ekipler alevleri kontrol altına almaya çalışıyor.

Şırnak’ta 8 Milyon TL’lik Kaçak Ürün Ele Geçirildi

Şırnak’ta jandarma operasyonlarında 8.3 milyon TL değerinde gümrük kaçağı ürün bulundu.

Suriye’de Çatışma İhtimali Gündemde

Suriye Devlet Başkanı Şara, SDG ile olası çatışma risklerine dikkat çekti ve barış umudunu dile getirdi.

Nereden nereye! Neymar’ı hüngür hüngür ağlatan skor

Brezilyalı futbol yıldızı Neymar, Santos’un Vasco da Gama karşısında aldığı 6-0’lık tarihi yenilgi sonrası gözyaşlarına boğuldu. Morumbis Stadı’nda oynanan maçta Santos, rakibi Vasco da Gama karşısında ağır bir yenilgi aldı. Bu sonuç, Neymar’ın kariyerindeki en ağır yenilgilerden biri olarak kaydedildi.

Kars’ta Koyunlar Sıcak Hava İçin Derede Serinletiliyor

Kars’ta köylüler, sıcak havadan etkilenen koyunlarını derelerde yüzdürerek serinletiyor.

Nijerya’da camiye silahlı saldırı: En az 27 ölü

Nijerya’da bir camiye düzenlenen saldırıda, en az 27 kişinin öldürüldüğü öğrenildi.