Kocaeli’nde korkutan patlama: Yaralılar var

Kocaeli Darıca’da Bir Binada Patlama Meydana Geldi

Kocaeli Darıca’da Abdi İpekçi Mahallesi’ndeki bir binada saat 19.15 sıralarında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından binada yangın çıktı ve olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Olay sonucunda yaralılar olduğu bilgisi alınırken, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri hemen olay yerine intikal ettiler.

Yangınla mücadele ve yaralıların tahliyesi için çalışmalar devam ediyor.

Related Posts

Rusya’dan Harkiv’e füze saldırısı

Ukrayna’nın Harkiv kentine gece saatlerinde bir saldırı düzenlendi. Bölgeye isabet eden altı füzeden ikisi doğrudan konut binalarını etkiledi. Harkiv Belediye Başkanı Ihor Terekhov’a göre, ikisi çocuk olmak üzere en az 13 kişi yaralandı. Terekhov’a …

Narkotik polisi firariyi tavan arasında kıskıvrak yakaladı

ADANA’da narkotik polisi, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 10 firari hükümlüyü yakaladı. Hükümlülerden S.G. (29), banyonun tavan arasında saklanırken yakalandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan firari hükümlüler önce adliyeye, ardından da cezaevine götürüldü.

İBB soruşturmasında 4 tutuklama talebi

İBB 5. Dalga operasyonda adliyeye sevk edilen 36 kişiden 4’ü için tutuklama talep edildi. Savcılık Aykut Erdoğdu, Ali Sukas, Veysel Erçevik ve Gürkan Polat’ı tutuklama talebiyle mahkemeye sevk etti

ABD basınından Rusya iddiası: İntikam hazırlığında

ABD basını, Rusya’nın, askeri havaalanlarına yapılan saldırılar nedeniyle Ukrayna’ya ciddi karşılık vereceği öne sürüldü.

Güney Kore’de seçim yarışı devam ediyor: Oy sayımları başladı

Güney Kore’de, eski Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol’ün görevden azledilmesinin ardından yeni devlet başkanını belirleyecek seçimler yapıldı.

21 aylıkken ilk kitabını okudu, 2 yaşında 5 dil biliyor

İngiltere’de yaşayan 2 yaşındaki Joseph Harris-Birtill, olağanüstü zeka seviyesiyle dünya çapında dikkat çekti.