Kulis: Turizm Bakanı Ersoy “Yenidoğan skandalıyla Sağlık Bakanı bile gitmedi, o gitmeden bana sıra gelmez” demiş

Bolu Kartalyaya Yangını ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Hakkında Kulis Bilgileri

Bolu Kartalyaya’da meydana gelen yangında 78 kişi hayatını kaybetmiş, Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un sorumluluğu ve istifa çağrıları gündemi meşgul ederken Sözcü yazarı Can Coşkun’dan konuyla ilgili önemli bir kulis bilgisi geldi. Coşkun, AKP kongresinin Şubat ayında gerçekleşeceğini belirterek Ersoy’un koltuğunu kaybetme olasılığının kulislere yansıdığını yazdı. “Beştepe kaynaklarından öğrendiğime göre çok daha çarpıcı bir kulis var. Bakan Ersoy’un, koltuğunu kaybedeceği dedikodularını duyduğunda ‘Yenidoğan skandalıyla Sağlık Bakanı bile gitmedi, o gitmeden bana sıra gelmez’ dediği iddia ediliyor,” ifadelerine yer verdi.

Coşkun’un yazısında şu ifadeler yer aldı: “Bolu’daki yangın felaketinde tutuklu sayısı artarken hala gözler Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy üzerinde. Sorumlu olarak İl Özel İdaresi’nin bile parmağıyla işaret ettiği Turizm Bakanlığı’nın soruşturmalarda adının geçmemesi dikkat çekici.

Ayrıca ‘fiş’ başka bir kaynaktan çekilebilir. Şubat sonunda düzenlenecek olan AK Parti kongresinden sonra kabinede değişiklikler olacağı biliniyor. Ersoy’un bu kabine değişikliğinde koltuğunu kaybetme olasılığı kulise yansıdı.

Beştepe kaynaklarından öğrendiğime göre çok daha çarpıcı bir kulis var. Bakan Ersoy’un, koltuğunu kaybedeceği dedikodularını duyduğunda ‘Yenidoğan skandalıyla Sağlık Bakanı bile gitmedi, o gitmeden bana sıra gelmez’ dediği iddia ediliyor.

Ersoy’un bu sözleri bizzat söyleyip söylemediği belirsiz olsa da, bu sözlerin kendisine atfedildiğini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kadar ulaştırmış bir kulis olarak aktarılıyor.”

Yazının tamamını okumak için .

(Sözcü)


‘Marmara Denizi’ni kurtarmak için 1 milyar dolar gerekiyor’ – Prof. Dr. Bayram Öztürk anlatıyor

Related Posts

Özel; Özer’i, Demirtaş’ı, İmamoğlu’nu ve Özdağ’ı andı: Gündemleri CHP ile ortak

Cumhur iktidarının bir yandan “terörsüz Türkiye” açılımı yürütürken diğer yandan DEM Parti’nin mağduriyetine CHP’yi de eklemesi Özel’in Van mitinginde gündemi ortaklaştırdı. Özel, kayyumlara karşı tutumunu bir kere daha yineledi. İmamoğlu’na da Ahmet Özer’e de Selahatin Demirtmaş’a da Ümit Özdağ’a da özgürlük istedi.

İran ile ABD arasındaki görüşmenin tarihi belli oldu

İran ile ABD arasındaki dördüncü tur nükleer görüşmelerin 11 Mayıs’ta Umman’da yapılacağı doğrulandı.

AKP’li belediyenin 539 milyonluk araç ihalesi tartışması büyüyor: Soruşturma derinleşiyor

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Akın, AKP’li Elazığ Belediyesi’nin 3 yıllık olan ve 539 milyonluk araç kiralama ihalesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Akın, Elazığ Belediyesi’nin 82 adet temizlik aracını mevzuata aykırı ve fahiş bedellerle kiralamasıyla ilgili olarak, belgeleriyle birlikte savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını ve kamuoyunu kanıtlarla bilgilendirdiklerini belirtti.

Ukrayna’yı işgale devam eden Rusya ne durumda? Ortalığı karıştıracak iddia geldi

Savaşın gölgesinde 80. Zafer Günü Kutlamalarına hazırlanan Rusya’nın sahadaki kayıpları Kremlin’in askeri vitrinini zayıflatmış durumda. İngiliz gazetesi The Economist, Rusya’nın geçit yaptıracak kadar bile tankı kalmadığını iddia etti. Eski …

Trump Gazze’ye insani yardım girişi sağlanması için talimat verdi

ABD’nin Tel Aviv Büyükelçisi Mike Huckabee, Başkan Trump’ın Gazze Şeridi’ne insani yardım ulaştırılması yönünde talimat verdiğini bildirdi. İsrail basınına konuşan Huckabee, bölgedeki en acil sorunun gıda kıtlığı ve açlık kaynaklı can kayıpları olduğunu kaydetti.

Muhtara kurşun yağdırdılar: Soruşturma başlatıldı!

Elazığ’da uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan muhtar Hacı Mehmet Özdemir, hastaneye kaldırıldı. Kaçan şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldığı aktarıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir