Lüks saatin bedelini canıyla ödedi

Kuzey Londra’da Yaşayan Kadın Evinde Ölü Bulundu

Kuzey Londra’da yaşayan 69 yaşındaki Jennifer Abbott, diğer adıyla Sarah Steinberg, evinde ölü bulundu. Olayla ilgili olarak 66 yaşındaki bir kadın cinayet şüphesiyle gözaltına alındı.

Polis, 13 Haziran Cuma günü Camden, Mornington Place’teki daireye gelen ihbar üzerine olay yerine gitti. Bıçakla yaralanmış halde bulunan Abbott, sağlık ekiplerinin tüm çabalarına rağmen olay yerinde yaşamını yitirdi. Yapılan otopside ölüm nedeni “kesici alet travması” olarak belirlendi.

ROLEX SAAT DETAYI

Dedektifler, olayın kayıp bir elmas kaplı Rolex saatle bağlantılı olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Abbott, son olarak 10 Haziran’da Camden’da köpeğini gezdirirken komşuları tarafından görülmüştü.

Soruşturmayı yürüten Dedektif Müfettiş Barry Hart, “Bu trajik olayda sevdiklerini kaybeden aileye en derin taziyelerimizi iletiyoruz. Tutuklama önemli bir gelişme ancak olayın tüm ayrıntılarını aydınlatmak için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Yetkililer, bölgede artan polis varlığının süreceğini ve halkın soruşturmaya dair yeni bilgiler için desteğinin önemli olduğunu vurguladı.

Related Posts

Hakkari’de orman yangını: Yüksekova’da alevlerle mücadele sürüyor

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca’da çıkan orman yangını iki gündür sürüyor. Ekipler alevleri kontrol altına almaya çalışıyor.

Şırnak’ta 8 Milyon TL’lik Kaçak Ürün Ele Geçirildi

Şırnak’ta jandarma operasyonlarında 8.3 milyon TL değerinde gümrük kaçağı ürün bulundu.

Suriye’de Çatışma İhtimali Gündemde

Suriye Devlet Başkanı Şara, SDG ile olası çatışma risklerine dikkat çekti ve barış umudunu dile getirdi.

Nereden nereye! Neymar’ı hüngür hüngür ağlatan skor

Brezilyalı futbol yıldızı Neymar, Santos’un Vasco da Gama karşısında aldığı 6-0’lık tarihi yenilgi sonrası gözyaşlarına boğuldu. Morumbis Stadı’nda oynanan maçta Santos, rakibi Vasco da Gama karşısında ağır bir yenilgi aldı. Bu sonuç, Neymar’ın kariyerindeki en ağır yenilgilerden biri olarak kaydedildi.

Kars’ta Koyunlar Sıcak Hava İçin Derede Serinletiliyor

Kars’ta köylüler, sıcak havadan etkilenen koyunlarını derelerde yüzdürerek serinletiyor.

Nijerya’da camiye silahlı saldırı: En az 27 ölü

Nijerya’da bir camiye düzenlenen saldırıda, en az 27 kişinin öldürüldüğü öğrenildi.