Malatya Valiliği o iddiaları yalanladı: “Barınma mağduriyeti yok”

Malatya Valiliği, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ziyareti Sırasındaki Algıyı Yalanladı

Malatya Valiliği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya ziyareti sırasında ortaya atılan bir iddiayla ilgili yazılı bir açıklama yaparak, iddiaların asılsız olduğunu belirtti. Valilik, sosyal medya üzerinden yayılan ‘Evim yok, çadırda kalıyorum’ sözlerine ilişkin detaylı bir inceleme yaptı.

Malatya Valiliği tarafından yapılan açıklamada, söz konusu vatandaşın aslında çadırda yaşamadığı ve evine sahip olduğu tespit edildi. 6 Şubat depreminin ardından Bindal Mahallesi’nde prefabrik bir evde eşi ve çocuklarıyla yaşayan A.K.’nin herhangi bir mağduriyet yaşamadığı ve eşinin ticari taksi şoförlüğü yaparak geçimini sağladığı belirtildi.

Ayrıca, valilik yanlış bilgilendirme konusunda uyarıda bulunarak, vatandaşların doğru bilgilere ve resmi açıklamalara güvenmeleri gerektiğini vurguladı. Sosyal medyada yayılan yanıltıcı bilgilerin gereksiz endişelere yol açabileceğini ve kamuoyunun dikkatli olması gerektiğini belirtildi.

Malatya Valiliği Resmi Açıklamasına Ulaşmak İçin Tıklayın

Related Posts

Teknoloji devinden dikkat çeken karar: Binlerce kişiyi işten çıkaracak

Teknoloji devi Microsoft, yaklaşık 9 bin çalışanını işten çıkaracağını açıkladı.

Prof. Dr. Süleyman Pampal: ‘7-7.5 civarında deprem her an olabilir’

Bursa’nın Gemlik ilçesinde meydana gelen 4.3 büyüklüğündeki depremin ardından Gazi Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Kurucu Başkanı Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Süleyman Pampal, “7-7.5 üzerinde bir deprem her an mümkündür. Deprem tehlikesi çok yüksek” dedi.

Yolda yanan araba ormanı kül etti

Muğla’nın Milas ilçesinde seyir halinde iken yanan arabadan çıkan alevler ormanı yaktı. Üç kişi yanan arabadan son anda indi, ormanlık alandaki yanın büyümeden söndürüldü.

Trump: Savaşın bitmesi için Netanyahu’ya karşı katı olacağım

ABD Başkanı Donald Trump “Gazze Şeridi’ndeki savaşın bitmesi için Netanyahu’ya karşı katı olacağım” dedi.

Muharrem İnce cezaevinde İmamoğlu’nu ziyaret etti: ‘Türkiyemizin değişim vakti gelmiştir’

Geçen hafta ‘baba ocağı’ CHP saflarına dönen Muharrem İnce, Marmara Cezaevi’nde tutuklu CHP Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.

CHP, bomba iddiaya noktayı koydu

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partiden ihraç edileceği iddiası kulislere bomba gibi düşerken parti kaynakları net yanıt verdi. Kaynaklar CHP’nin ‘kurultay’ gündemine dair de yol haritasını paylaştı.