Minibüsün çarptığı geyik öldü

Bolu’da Minibüs Geyiğe Çarptı: Geyik Öldü

Bolu’da sabah saatlerinde meydana gelen kaza, Göynük ilçesine bağlı Tepebaşı köyü yakınlarında gerçekleşti. Minibüs sürücüsü İsmail Kocabaş’ın kontrolünde olan 14 AAY 179 plakalı araç, aniden yolda beliren bir geyiğe çarptı. Geyik, çarpmanın etkisiyle metrelerce savrularak hayatını kaybetti. Kazanın ardından jandarma ekipleri olay yerine yönlendirildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın detayları henüz netlik kazanmazken, kazanın detayları incelenmeye devam ediyor.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)

Related Posts

Suriye, Lazkiye kırsalındaki yangınlar için AB’den destek talep etti

Suriye, Lazkiye kırsalındaki yangınlar için AB’den destek talep etti

4 büyükelçi Erdoğan’a güven mektubu sundu

Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Nariman Celalov, Slovak Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi Michal Slivovic, Özbekistan’ın Ankara Büyükelçisi İlkhom Khaydarov ve Cezayir’in Ankara Büyükelçisi Boumediene Guennad, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a güven mektuplarını sundu.

MİT Başkanı Kalın’dan ‘çözüm süreci’ diplomasisi: İkinci kez Irak’a gidiyor, bu kez merkezi yönetimle görüşecek

MİT Başkanı Kalın’dan ‘çözüm süreci’ diplomasisi: İkinci kez Irak’a gidiyor, bu kez merkezi yönetimle görüşecek

Şehitlerin ortaya çıkan görüntüleri yürekleri dağladı

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde mağarada yapılan arama-tarama faaliyetleri esnasında metan gazına maruz kalarak şehit olan askerlerin görüntüleri ortaya çıktı.

Yargıtay verileri: AKP 256 bin üye kaybetti, CHP 370 bin yeni üye kazandı

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, siyasi partilerin güncel üye sayılarını yayımladı. Buna göre AKP, 256 bin üye kaybı yaşarken, CHP ise 370 binden fazla yeni üye kazandı. Yeniden Refah ve Saadet Partisi’nin de üye artışındaki sayı dikkat çekti.

Son Dakika… DEM Parti’den CHP’ye destek ziyareti

Son Dakika Haberi… DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, bugün saat 15:00’te CHP’yi ziyaret edecek.