Muğla’da sobadan sızan gaz can aldı

Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü Personeli Evde Yaşamını Yitirdi

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Gökpınar Köyü’nde ikamet eden Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü personeli Nail Bodur’un evden ayrılmayarak sabah saatlerinde endişe yaratması, yakınları arasında panik yarattı. Haber alamayan yakınları, durumu hemen jandarmaya bildirdi.

Jandarma ekipleri, Bodur’un evinde yüksek seviyede karbonmonoksit gazı tespit etti. Nail Bodur ise yatakta hareketsiz bir şekilde sobanın yanında bulundu. Yapılan inceleme sonucunda Bodur’un yaşamını yitirdiği belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, bu trajik olayın detaylarını aydınlatmak için çalışmalarını sürdürmektedir. Bodur’un ani ölümü, yakınları arasında büyük bir üzüntüyle karşılanırken, olayın sebebini netleştirmek henüz mümkün olmamıştır.

Related Posts

Sabiha Gökçen’e iniş yapan uçaklara deprem uyarısı

İstanbul’da saat 20.33’de meydana gelen 4,3 büyüklüğündeki depremin ardından Sabiha Gökçen Havalimanı’nda iniş yapan uçaklara, ‘Ufak bir deprem oldu’ bilgilendirmesi yapıldı. İniş yapan uçaklar, pist kontrolü yapılması için havada bekletildi.

1 ve 19 Mayıs’ta toplu ulaşım ücretsiz

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile Atatürk’ü Anma, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bazı raylı sistem hatlarında toplu ulaşım ücretsiz olacak.

Taksici aracında bulduğu 18 bin euroyu sahibine teslim etti

Antalya’nın Alanya ilçesinde bir taksici, aracında unutulan ve içinde yaklaşık 18 bin 300 euro bulunan çantayı sahibine ulaştırdı.

Dolmabahçe Tüneli’nde feci kaza: Motosiklet sürücüsü yaşamını yitirdi

İstanbul’da Bomonti-Dolmabahçe Tüneli’nde 21 yaşındaki motosiklet sürücüsü Samet Sözkesen, iki araca çarptıktan sonra takla attı. Hastaneye kaldırılan genç kurtarılamadı.

Belediye, Andy Warhol’un eserini “yanlışlıkla” çöpe atmış

Hollanda’daki Maashorst Belediyesi, aralarında Kraliçe Beatrix’in tasvir edildiği bir eserin de olduğu 46 sanat eserinin kazara atıldığını açıkladı.

Change çetesine darbe

Kocaeli merkezli 3 ilde hurdaya ayrılmış araçların şasi numaralarını kullanarak yurda kaçak araç sokan çeteden 11 şüpheli gözaltına alınırken şüphelilerden 6’sı tutuklandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir