Ordu’da çöp ayrıştırma makinesine sıkışan genç hayatını kaybetti

Ordu’da Çöp Ayrıştırma Tesisi İş Kazası: Genç İşçi Hayatını Kaybetti

Ordu’nun Altınordu ilçesinde bulunan çöp ayrıştırma tesisinde çalışan Soner Altun adlı işçi, iş makinesine kaptırdı ve hayatını kaybetti.


İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede, 26 yaşındaki Altun’un hayatını kaybettiğini belirledi.


Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Genç işçi Soner Altun’un Ünye ilçesinin Yenikent Mahallesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, sosyal medya hesaplarından yayınladığı taziye mesajında, “Değerli mesai arkadaşımız Soner Altun kardeşimizin elim bir kaza sonucu vefat etmesinin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm çalışma arkadaşlarımıza sabır ve başsağlığı diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun” ifadelerine yer verdi.


Related Posts

CHP, bomba iddiaya noktayı koydu

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partiden ihraç edileceği iddiası kulislere bomba gibi düşerken parti kaynakları net yanıt verdi. Kaynaklar CHP’nin ‘kurultay’ gündemine dair de yol haritasını paylaştı.

Rusya: Ukrayna ile üçüncü tur müzakere tarihinin en kısa zamanda netleşmesini bekliyoruz

Rusya: Ukrayna ile üçüncü tur müzakere tarihinin en kısa zamanda netleşmesini bekliyoruz

O örnek kız babası çoban çıktı

Muş’ta Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) giren kızını çıkışta elinde çiçeklerle karşılayan Mehmet Emin Gülen ve kızı Çimen Gülen o gün yaşadıklarını anlattı.

Murat Yetkin: Yargı CHP’nin başına dönmesi kararı verse dahi Kılıçdaroğlu’nun CHP’yi yönetmesi imkânsız

Murat Yetkin: Yargı CHP’nin başına dönmesi kararı verse dahi Kılıçdaroğlu’nun CHP’yi yönetmesi imkânsız

İktidar ‘İsrail yenildi’ demişti! Tel Aviv’de reklam panolarında Ahmet Şara detayı

İsrail’in Başkenti Tel Aviv’de bir reklam panosunda Abraham Anlaşmaları ile ilgili afiş yayınlandı. Görselde ABD Başkanı Trump ile beraber iktidarın Suriye’de desteklediği HTŞ lideri Geçici Hükümet Cumhurbaşkanı Ahmed Şara da bulunuyor

Kanalizasyona düşen çocuktan saatler sonra iyi haber

Çin’in Guizhou eyaletinde etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketi etkisini sürdürüyor. Okuldan dönerken sel sırasında kaybolan ayakkabısını almaya çalışan 8 yaşındaki bir kız çocuğu, kanalizasyona sürüklendi. İtfaiye ekibi küçük …