Şehidin yürek yakan evi

Çorum’daki Şehidin Ailesine Yapılacak Yeni Ev İçin Bakanlık Devrede

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Uslu’nun Çorum’un Bayat ilçesindeki baba evi yürekleri sızlattı. 24 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Uslu, 20 Ocak’ta teröristlerle girdiği çatışmada şehit olmuş, şehidin cenazesi önceki gün Çorum’da toprağa verilmişti.

Mustafa Uslu, şehit düşmeden önce ailesine yeni bir ev alma sözü vermişti. Şimdi bu söz şehidimizin vasiyeti oldu.

BAKANLIK İNŞA EDECEK

Kuzey Irak’ta şehit olan Mustafa Uslu’nun annesine ev sözü verdiği öğrenildi. Bayat ilçesindeki baba evi yürekleri sızlatan şehit Uslu’nun evinin yeniden yapılması için bakanlık devreye girdi. Bekar olan şehidin ailesinin Çukuröz köyündeki evi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yeniden inşa edilecek.

Şehit babası Sadık Uslu

Yıkılacak diye taziyeleri evde kabul edemedi

Cenaze töreninde “Asker oğlum vatana helal olsun” diyerek gözyaşı döken şehit babası Sadık Uslu, evinin yıkılma tehlikesi bulunması nedeniyle taziyeleri kardeşinin evinde kabul etmek zorunda kaldı.

Mustafa Uslu 20 Şubat’ta hainlerle girdiği çatışmada şehit düştü.

Related Posts

Ülkesine dönen Suriyeli sayısı belli oldu

Göç İdaresi verilerine göre, 8 Aralık 2024 sonrası Suriye’ye gönüllü geri dönüşler hızlandı; toplam 411 bin 649 Suriyeli ülkesine döndü. Türkiye’de geçici koruma altındaki Suriyeli sayısı 2,5 milyonu aştı.

Yalnızca 10 kişi var: 17 yaşındaki Defne TIME’ın “Yılın Kızları” listesinde

TIME’ın yayınladığı “Yılın Kızları” listesinde, Türkiye’de solo uçuş gerçekleştiren en genç kadın pilot adayı olan Defne Özcan (17) da yer aldı.

Barış İçin Toplumsal Girişim: CHP operasyonları, barış ve demokrasi umutlarına darbe vurarak, komisyonun üstüne kara bir gölge düşürdü

Barış İçin Toplumsal Girişim: CHP operasyonları, barış ve demokrasi umutlarına darbe vurarak, komisyonun üstüne kara bir gölge düşürdü

Örümcek Adam Çocuklara Moral Veriyor

Ayaz Salih Koç, Diyarbakır’da çocuklarla Anzele Parkı’nda serinleyerek moral dağıttı.

Amerikalı Emily King, Erzincan’da Müslüman oldu

Emily King, Erzincan’da kelime-i şehadet getirerek İslam’ı kabul etti, tören camide yapıldı.

Fenerbahçe bastırıyor, Benfica transferi yokuşa sürüyor: “Seçimini yaptı, odaklandığını hissediyorum”

Fenerbahçe, Kerem Aktürkoğlu transferi için tüm kozlarını kullanıyor. Türkiye’ye gelmeye sıcak bakan milli yıldız için hocasından kafa karıştıran açıklama geldi.