Tehlikeye aldırış etmeden çığ bölgesinde kayak yaptı, sanal devriyeye yakalandı

Palandöken Kayak Merkezi’nde güvenli kayak için kontrollerini sürdüren Erzurum Jandarma Komutanlığı, internet ortamında da inceleme yapmaya başladı. İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, internette sanal devriye yaparken bir kişinin sosyal medya platformunda Palandöken Kayak Merkezi’nde, çığ bölgesinde snowboard yaptığını belirledi.

Jandarma ekiplerinin ikazlarına rağmen snowboard yapmaya devam eden ve o anları paylaştığı tespit eden kişinin kimliği kısa sürede tespit edildi. Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timlerince kayakçıya Kabahatler Kanununa göre 2 bin 953 TL idari para cezası kesildi.

Related Posts

Türkiye’nin hava savunma gereksinimleri ve AKP dönemi gerçeği: Boşa geçen çeyrek yüzyıl

Türkiye, hava savunma füze ve radar sistemlerinde çeyrek yüzyıllık AKP döneminde tam bir oyalanma içinde oldu. Erdoğan, Suriye’ye ambargoların kaldırılması için devreye girdi ancak Türkiye’ye yönelik ambargonun kaldırılmasına dönük kamuoyuna yansıyan bir girişim olmadı.

Babacan’dan asgari ücret ve emekli maaşı çıkışı

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, “1 Temmuz’u pas geçmek asgari ücretliden çalmaktır, emekliden çalmaktır. TÜİK’in enflasyonu değil gerçek enflasyon artı refah payı kadar maaş artışı hem asgari ücret için hem emekli maaşları için şarttır” ifadelerini kullandı.

23 yıl sonra ilk: Hindistan Başbakanı Modi, GKRY’yi ziyaret etti; KKTC’yi izlerken fotoğraf verdi | Türkiye’ye mesaj mı?

23 yıl sonra ilk: Hindistan Başbakanı Modi, GKRY’yi ziyaret etti; KKTC’yi izlerken fotoğraf verdi | Türkiye’ye mesaj mı?

Mardin’de 350 dönüm ekili buğday yandı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde çıkan yangında 350 dönüm ekili buğday yandı.

Köy evinde balkon çöktü: 3 ölü 7 yaralı

Batman’ın Beşiri ilçesi Atbağı Köyü’nde çöken balkonun altında kalan 3 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı.

LGS heyecanı başladı: Öğrenciler sınava girdi

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 8’inci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav başladı.