Trump’ın sert kararlarıyla bazı zenginler servetine servet kattı

Trump’ın Kararları Zenginlerin Servetlerini Artırdı!

ABD’nin eski başkanı Donald Trump’ın aldığı kararlar, bazı zenginlerin servetlerini yükseltti. Trump’ın politikaları, belirli bir kesimin ekonomik durumunu olumlu yönde etkiledi. Dünyanın en zengin 10 kişisinin serveti bir günde 135,33 milyar dolar arttı. En büyük günlük kazancı ise 35,9 milyar dolarla Elon Musk elde etti.

2 Nisan’da tarifelerin açıklanmasıyla zenginlerin servetlerinde büyük kayıplar yaşandığı haberleri yayıldı, ancak daha sonra ortaya çıkan verilere göre, zenginlerin servetlerinde büyük artışlar da yaşandı. Borsalardaki hareketlilik sonrası, Tesla CEO’su Elon Musk dahil olmak üzere zenginler, sadece bir günde 135,33 milyar dolarlık servet artışı elde etti.


Related Posts

Borsada geçen hafta en çok kazandıran ve kaybettiren 3 hisse

Borsada geçen hafta en çok kazandıran ve kaybettiren 3 hisse

Orta Doğu karıştı: Gözler ticaretin kilit noktası Hürmüz Boğazı’na çevrildi

İsrail’in İran’a saldırılarının ardından gözler yeniden Hürmüz Boğazı’na çevrildi. Küresel petrol ve LNG taşımacılığının kalbi sayılan boğazda olası bir kapanma, fiyatları uçurabilir.

10 yılın lideri hamsi oldu

Türkiye denizlerinde, son 10 yılda en çok avlanan türde 1 milyon 689 bin 98 tonla hamsi liderliğini sürdürürken, bu balığı çaça, palamut, sardalya, istavrit ve lüfer takip etti.

Bugün benzine zammın zammını yaptılar. Yarın da motorine geliyor. Deponuzu doldurun seri zam yolda

Benzinde zam sürprizi yaşandı. 3 gün önce 1 lira olarak lanse edilen benzin zammına hükümetin son dakika değişikliğiyle 1 lira 46 kuruş zam yaptı. 1 lira 46 kuruşluk zam pompa fiyatlarına bugün yansıdı.1 lira 46 kuruşluk zam sonrası benzinin litresi …

Krizin gölgesinde altın parladı: Uzmanlar bu seviyelere dikkat çekti

İsrail’in İran’a yönelik gerçekleştirdiği saldırılar, küresel piyasalarda güvenli limanlara yönelimi hızlandırdı. Altın fiyatları tırmanışa geçti. Ons altın kritik dirençleri zorlarken gram altında da yeni rekorlar görüldü.

Borsa güne düşüşle başladı – 12 Haziran 2025

BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,74 düşüşle 9.614 puandan başladı. Küresel belirsizlikler ve jeopolitik riskler piyasalarda temkinli seyri beraberinde getiriyor.