Vedat Milor iddialara sert çıktı: Hukuki yollara başvuracağım

Vedat Milor, Kent Lokantası Ziyareti Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Ünlü yemek eleştirmeni Vedat Milor, İstanbul Planlama Ajansı (İPA) Başkanı Dr. Buğra Gökçe ile birlikte son zamanlarda Üsküdar’da bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait Kent Lokantası’nda bulundu.

Milor, ziyaret sırasında mekanı ve sunulan yemekleri değerlendiren bir video yayınladı ve sosyal medyada dolaşan iddialara cevap verdi.

Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Milor, Kent Lokantası ziyaretinin kendi isteği doğrultusunda gerçekleştiğini belirtti.

Vedat Milor, eşlikçisi olan Buğra Gökçe ile gitmeyi kendisinin teklif ettiğini ve amacının bu mekanı hem yemek eleştirmeni hem de sosyolog kimliğiyle değerlendirmek olduğunu dile getirdi. Milor, “40 TL karşılığında sunulan dört çeşit yemek, lezzet ve toplumsal etkisi açısından önemli bir örnek teşkil ediyor” şeklinde konuştu.

“Herhangi bir kurumdan ücret almadım” diyen Milor, gelecekte kendisi hakkında yapılan asılsız suçlamalara karşı yasal yollara başvuracağını ifade etti.

Related Posts

Trump: Savaşın bitmesi için Netanyahu’ya karşı katı olacağım

ABD Başkanı Donald Trump “Gazze Şeridi’ndeki savaşın bitmesi için Netanyahu’ya karşı katı olacağım” dedi.

Muharrem İnce cezaevinde İmamoğlu’nu ziyaret etti: ‘Türkiyemizin değişim vakti gelmiştir’

Geçen hafta ‘baba ocağı’ CHP saflarına dönen Muharrem İnce, Marmara Cezaevi’nde tutuklu CHP Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.

CHP, bomba iddiaya noktayı koydu

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partiden ihraç edileceği iddiası kulislere bomba gibi düşerken parti kaynakları net yanıt verdi. Kaynaklar CHP’nin ‘kurultay’ gündemine dair de yol haritasını paylaştı.

Rusya: Ukrayna ile üçüncü tur müzakere tarihinin en kısa zamanda netleşmesini bekliyoruz

Rusya: Ukrayna ile üçüncü tur müzakere tarihinin en kısa zamanda netleşmesini bekliyoruz

O örnek kız babası çoban çıktı

Muş’ta Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) giren kızını çıkışta elinde çiçeklerle karşılayan Mehmet Emin Gülen ve kızı Çimen Gülen o gün yaşadıklarını anlattı.

Murat Yetkin: Yargı CHP’nin başına dönmesi kararı verse dahi Kılıçdaroğlu’nun CHP’yi yönetmesi imkânsız

Murat Yetkin: Yargı CHP’nin başına dönmesi kararı verse dahi Kılıçdaroğlu’nun CHP’yi yönetmesi imkânsız