Yalavo’da kaçak sigara operasyonu

Yalova İl Jandarma Komutanlığı Operasyonla Kaçak Sigara Sevkiyatını Engelledi

Yalova İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çiftlikköy ilçesi Taşköprü beldesinde bulunan Ro-Ro Gümrük Limanı’nda kaçak sigara sevkiyatı yapılacağına dair bilgi aldıktan sonra harekete geçti.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile Çiftlikköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ortak operasyon düzenledi. Z.B.’nin kullandığı TIR, liman girişinde durdurularak detaylı bir aramadan geçirildi.

Yapılan aramada, TIR’ın dorsesinin alt kısmına gizlenmiş bin 350 paket farklı markalarda kaçak sigara ele geçirildi. Operasyon sonucunda Z.B. gözaltına alındı.

Related Posts

Burhanettin Bulut’tan Eren Erdem’e ‘trol’ yanıtı: ‘Bir deli kuyuya taş attı, 40 akıllı çıkaramıyor’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, kendisine yöneltilen “600 kişilik trol ordusu kurduğu” suçlamalarına verdiği yanıtta, “Bu iddiaların ve ithamların gerçeklikle uzaktan yakından ilgisi yoktur. Babaocağımızı karıştırmaya çalışan bu akla ne geçit veririz, ne de göz yumarız” dedi.

Alman BioNTech ile ABD’li şirket anlaşma imzaladı… Kanser ilacı geliştirecekler

Alman biyoteknoloji firması BioNTech ve ABD’li ilaç şirketi Bristol Myers Squibb’ın (BMS), BioNTech’in araştırma aşamasındaki kanser ilacının ortak geliştirilmesi ve ticarileştirilmesine yönelik 11,1 milyar dolara kadar ödeme öngören işbirliği anlaşması imzaladıkları bildirildi.

Erdoğan: En büyük arzum Putin, Zelenski ve Trump’ı bir araya getirmek

Erdoğan: En büyük arzum Putin, Zelenski ve Trump’ı bir araya getirmek

Bu yaşta bu zeka! Henüz 30 aylık çocuk Mensa’ya kabul edildi

İngiltere’de henüz 2,5 yaşında olan Joseph Harris-Birtill, IQ testinden üst yüzde 2’lik dilime girenlerin alındığı Mensa’ya kabul edildi.

Gazeteci Elif Akgül hakkında tahliye kararı

HDK soruşturmasında kapsamında tutuklanan ve 3 aydan uzun zamandır cezaevinde tutulan gazeteci Elif Akgül hakkında tahliye kararı verildi.

DEVA Partisi’nin kurucusu Metin Gürcan’a ‘casusluk’tan hapis cezası!

Eski asker ve akademisyen olan DEVA Partisi Kurucu Üyesi Metin Gürcan, “Devletin güvenliği ve siyasal yararları bakımından niteliği itibarıyla gizli kalması gereken bilgileri temin etmek” iddiasıyla 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.