Yol verme kavgası kanlı bitti

Pendik’te Motosiklet ve Otomobil Sürücüleri Arasında Kavga: Bir Kişi Yaşamını Yitirdi

Pendik ilçesinde, Turan Yılmaz adlı bir birey, eşi ve engelli oğluyla seyir halindeyken bir motosiklet sürücüsüyle yol verme konusunda anlaşmazlık yaşadı. Bu anlaşmazlık kısa sürede kavgaya dönüştü. Yılmaz, aracından aldığı sopa ile saldırmaya çalışırken motosiklet sürücüsü yumrukla karşılık verdi. Mahalle sakinlerinin araya girmesiyle kavga son buldu ancak taraflar tekrar karşı karşıya geldi.

Kavgaya daha sonra katıldığı belirtilen motosiklet sürücüsünün kardeşi, Yılmaz’ın sırtına bıçak saplayarak kaçtı. Yaralanan Yılmaz hastaneye kaldırıldı ancak maalesef yaşamını yitirdi. Polis, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışmalara başladı. Bir tanık, Yılmaz’ın kavga sırasında kaskla darbe aldığını ve saldırganın bıçakla ensesine vurduğunu belirtti.

Related Posts

Hamas’tan Gazze’de ateşkes teklifine cevap geldi: Tamamen hazırız

Hamas’ın Gazze’de İsrail ile ateşkes ve esir takasına ilişkin teklife “olumlu yanıtı” arabuluculara ilettiği bildirildi. Öte yandan İsrail Başbakanı Netanyahu, Trump ile görüşmek üzere gideceği Washington ziyaretinden önce 5 Temmuz’da siyasi ve güvenlik kabinesini toplayacak. 

Ayı merakı canına mal oldu

Romanya’nın ünlü Transfagaraşan yolunda, Posada-Vidraru Oteli yakınlarında meydana gelen olayda, motosikletiyle seyahat eden bir İtalyan turist, vahşi bir ayıyla tehlikeli şekilde yakınlaştı. Observator News’in aktardığına göre turist, ayıyı eliyle …

Trump: Beyaz Saray’da UFC dövüşü yapacağız

ABD Başkanı Donald Trump, ülkenin 250’nci yıl dönümünü kutlamak amacıyla 2026 yılında Beyaz Saray’ın, UFC şampiyonluk maçına ev sahipliği yapacağını söyledi.

Yardım bekleyenleri eğlenerek hedef alıyorlar

İşgalci İsrail ordusu, ateşkes müzakerelerine rağmen Gazze’de katliam işlemeye sürdürüyor.

Bina ve siteler için yeni zorunluluk! 31 Aralık tarihine kadar süre verildi

Konut siteleri ve binaların, yeni yapılan düzenleme doğrultusunda 31 Aralık’a kadar yangınla ilgili eksik malzeme ve ekipmanlarını tamamlaması gerekirken, binalarda yangınla ilgili ekipler oluşturulması da gerekiyor.

CHP maskeli provokatörlerin oyuncağı haline geldi

AK Parti Kadın Kolları’nın programına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Leman dergisinin Peygamberimiz’e (sav) hakaretini savunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e tepki gösterdi: “Milyonların gördüğü hakareti, rezilliği, provokasyonu sen göremiyorsan sorunu başkasında değil kendinde ara. CHP sadece belediye soyguncularının değil milletten kopuk marjinaller, yüzü maskeli provokatörler, ağzı bozuk sokak eşkıyalarının oyuncağı haline gelmiştir. Özgür Özel’in girdiği yol çıkmaz sokaktır.”