Ayşe Yüksel Survivor’a devam edecek mi? Acun Ilıcalı: İyimser bir durum yok

Acun Ilıcalı, Ayşe Yüksel’in sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu. Ilıcalı şu ifadeleri kullandı:

Bildiğiniz gibi Ayşe’nin durumu ayağının tarak kemiğinde oluşan bir kırık var. Olabilecek en kötü sakatlıklardan birisi Survivor’da kırıktır. Doktorlarımız konuyu takip ediyorlar.

Şu andaki görüntü açıkçası çok iyi değil. Çok iyi değil derken 2 hafta geçmiş durumda. Bundan sonra 2 hafta daha adaya bile gidemez. Tekneye binemez. Ondan sonraki 2 hafta da iyileşmesi gerekecek. Yani parkurla buluşması için daha bundan sonra 4 hafta var. O sırada tabii geri kalmış bir fiziksel durum. Ondan sonrası içinde tabii çok iyimser bir durum yok.

Kendi aramızda bu konuyla ilgili değerlendirme yaptık. Bizim devam ettirmediğimiz yarışmacılardaki ortak özellik vücuduna zarar verir mi, oynarsa daha kötü duruma düşer mi düşüncesiydi. Ancak dediğim gibi oradan sonra böyle bir durumu kendisi kabul edecek mi? Burası soru işareti.

Bizim görüşümüz devam etmemesi kendisi için daha iyi. Bu konuda kendisiyle görüşeceğim ama son kararı ona bırakacağız. Devam etmek isterse, devam etmesine izin vereceğiz.

Related Posts

‘Türkünün sözleri yaşamı özetliyor’

‘Piyasa’ dizisi için ‘Yolun Sonu’ türküsünü seslendiren Musa Eroğlu, “Türkünün kendisi ve sözleri yaşamı özetliyor” dedi.

Yıllar sonra gelen buluşma! Ünlü oyuncu o fotoğrafın hikayesini anlattı

Bir döneme damga vuran Hayat Bilgisi dizisinin sevilen isimleri Gökçe Bahadır ve İpek Erdem uzun zaman sonra bir araya geldi. İkilinin paylaşımı sosyal medyada rekor beğeni aldı. Ünlü oyuncu çok beğenilen karenin hikayesini anlattı.

Demet Özdemir paylaştı! Eşref Rüya için şarkı söyledi

Kanal D’nin yakında izleyiciyle buluşacak olan Eşref Rüya dizisi için hazırlıklar devam ediyor.

Survivor şampiyonu Turabi’yi durdurabilene aşk olsun! Arabesk türkü derken şimdi de rap söyledi

Survivor’da üst üste iki kez şampiyon olma başarısı gösteren Turbo Turabi, kariyerinde farklı bir yol çizmeye devam ediyor. Müstehcen arabesk şarkısıyla tepki çeken ve sonrasında erişim yasağı getirilen Turabi için soruşturma başlatılmıştı. Turabi, herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Turabi Çamkıran şimdi de rap söyleyerek yine adından söz ettirmeyi başardı. ”Ben, Sen, O” adlı şarkısı sosyal medyada gündem oldu.

Ferdi Tayfur’un oğlu Timur Turanbayburt’tan ilk açıklama! ‘Beni babama düşman ettiniz’

Ferdi Tayfur’un hayatını kaybetmesinden sonra aile arasındaki kavga büyüyor. Ferdi Tayfur’a böbreğini veren oğlunun bunu para karşılığı yaptığı iddia edilmişti. İddialar ile ilgili önce Tuğçe Tayfur daha sonra Timur Turanbayburt açıklama yaptı.

Melikşah Altuntaş ‘Sakın güvenmeyin’ demişti! Gupse Özay günler sonra sessizliğini bozdu

Yönetmen, senarist ve sinema yazarı Melikşah Altuntaş’ın Gupse Özay için ”Buna güvenmeyin, güvenilir bir ünlü değil” sözlerine ünlü oyuncu Özay’dan günler sonra açıklama geldi.